Vesti

dm Ženska trka 2. oktobra na Adi Ciganliji

Nema komentara

dm Ženska trka će se održati u subotu 2. oktobra 2021. na Adi Ciganliji u Beogradu. Trku organizuje Beogradski maraton uz potporu dm-a koji je i naslovni sponzor. Staza oko Ade iznosi 7,7 km te je toliko duga i trka koja će se održati u 10h.

Kako izveštaji Svetske zdravstvene organizacije pokazuju da je fizička neaktivnost četvrti uzrok smrti svetske populacije, trčanje ali i hodanje su glavna tema ove trke. Ovo je Eco friendly događaj koji za cilj ima da ukaže na to da svi zajedno možemo da učinimo da se naši uslovi života poboljšaju, ali i da pomognemo u stvaranju i održanju zdravije životne sredine.

Zalaganje za poboljšanje uslova u kojim živimo se ne završava tu, jer Beogradski maraton kao organizator već decenijama posvećuje posebnu pažnju osobama sa invaliditetom. Buđenje solidarnosti, uključivanje u događaje i aktivnosti su samo od nekih načina da se pokaže njihova želja da se omogući kvalitetniji svakodnevni život.

dm Ženska trka 2. oktobra na Adi Ciganliji

ORGANIZATOR: Beogradski maraton

DOMAĆIN: JP „Ada Ciganlija“

DUŽINE STAZA: 7,7 km

SATNICA: 9,00h – 13,00 h 

PRIJAVE: online prijave na linku https://www.bgdmarathon.org/dm-zenska-trka.asp

ROKOVI I CENE: do 28.09.2021. Cena 1790 dinara (18 EUR)

STARTNI PAKET OBUHVATA:

  • Personalizovani startni broj sa elektronskim čipom,
  • Funkcionalna majica,
  • Medalja na cilju,
  • Osveženje na cilju,
  • Zdravstveno obezbeđenje na stazi i cilju,
  • Garderoba,
  • Digitalni rezultati,
  • Digitalna diploma.

NAGRADE

Uz učesničku majicu i učesnički broj sa čipom pre trke sve učesnice dobijaju medalju, osveženje i posebne poklone sponzora.

dm Ženska trka – Poziv organizatora

„Velika nam je čast da budemo deo jednog ovakvog događaja, namenjenog pripadnicama lepšeg pola. Dugi niz godina trudimo se da kroz razne projekte pomognemo ženama, za njihov što bolji položaj u društvu. One imaju neverovatnu snagu, pokretači su mnogih promena i ovo je samo jedan od načina da im pokažemo da će u nama uvek imati oslonac. Uvek se trudimo da budemo saveznici zajednice u izgradnji kvalitetnijeg okruženja za najrazličitije grupe. Posebno nam je važno što kroz ovaj događaj pružamo sveobuhvatnu podršku promociji zdravih životnih navika. Naša podrška ovakvim događajima, učestvovanje u humanitarnim akcijama i pokretanje raznih društveno odgovornih inicijativa proističu iz korporativne filozofije zasnovane na vodilji Čovek u centru poslovanja.“, rekla je Svetlana Jovanović Mitić, marketing menadžerka kompanije dm drogerie markt i pozvala dame da se u što većem broju prijave za trku.

„Posebno nam je drago da se u realizaciju celog projekta uključuje dm, kao značajan partner koji u svojoj korporativnoj politici podržava slične događaje u regiji. Ovako ozbiljan i sistemski pristup kompanije dm promociji zdravog i aktivnog načina života u ženskoj populaciji znatno utiče na povećanje broja žena u sportskim aktivnostima u poslednjim decenijama, ali i na njihovo bolje fizičko i mentalno zdravlje, kao i kvalitetniji način života – što doprinosi boljem stanju javnog zdravlja u zemlji“, napomenuo je Dejan Nikolić, direktor Beogradskog maratona.

Dođite na dm Žensku trku da osetite pravi duh maratona, ali i uživate u prirodi, brojnim aktivnostima i muzičkom programu!

Poslednja prilika za Beograđane ove godine: BRC Škola trčanja počinje! Iskoristi rane cene!
Problemi sa kojima se susreću vodeći brendovi patika za trčanje, Nike, Adidas, i Under Armour usled zatvaranja fabrika u Vijetnamu
Tags: , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed