blank
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Oprema za trčanje

Zaradi trčanjem! Glook ti plaća da se krećeš!

Ako nas pitaju zašto trčimo – odgovori su razni, ali su uvek okrenuti ka zdravlju, promeni i koristi za sebe. Od sada, međutim, imamo i malo konkretniju opcijzu za odgovor: trčimo da bismo zaradili :)

Pre par meseci domaći startup GDMP je na tržište izbacio aplikaciju GLOOK  (Gluk) koja korisnicima plaća virtuelnom valutom GO:COINIMA da se kreću !

Da, dobro ste pročitali, svaki metar hodanja, trčanja ili vožnje preko specijalnog majnera u GLOOK aplikaciji pretvara se u kripto GO:COINE – virtuelnu valutu sa kojom se u aplikaciji može kupovati u GLOOK  virtuelnoj m-prodavnici.

Kada aktiviraš aplikaciju, ona će prepoznati tip kretanja i metre pretvarati u koine. Konverzija nije ista za vožnju, hodanje ili trčanje. Trčanje će generisati najviše koina za istu količinu metara.

U m-prodavnici u mogu se naći atraktivne ponude poznatih brendova: APPLE, JBL, SONY GARMIN, UNDER ARMOUR itd, a verovali ili ne tu su i super kuponi za FORD, VOLVO i MINI automobile. I sve se aktivira GO:COINIMA !

Dobro, za neke artikle mora ozbiljno da se potrči, ali za druge je dovoljno i manje koina.

Od 15.Aprila ove godine više od 2 milijarde metara kretanja korisnika pretvoreno je u preko 1,5 miliona GO:COINA u Glook aplikaciji. Preko 70% generisanih go:coina nastalo je hodanjem i trčanjem !

 

#VolimTRČANJE@GLOOK

Glook je i lifestyle aplikacija koja želi da podstakne korisnike na zdrav i sportski način života.

Energija fizičkog kretanja se pretvara u GO:COINE,a najbolju formulu konverzije GLOOK je poklonio TRČANJU.

Veliki broj korisnika je zahvaljujući GO:COIN vrednosnom sistemu počeo da trči ili je više vremena i energije posvetio trčanju.

www.trcanje.rs i Glook su početkom Jula aktivirali poseban program-klub #VolimTRČANJE koji će  korisnicima aplikacije ponuditi posebne benefite: od popusta kod naših partnera i partnera Glook programa, prodavnica sportske opreme i sl., mogućnosti aktivacija i kupovine kotizacija za trke koje organizujemo itd.  Prva zajednička akcija kluba je nagrada od čak 500 go:coina svim članovima #VolimTRČANJE kluba u Glooku koji u Julu i Avgustu zarade preko 500 go:coina i preko 90% aktivacija trčanjem.

Preuzmi i ti Glook aplikaciju, učlani se u #VolimTRČANJE klub i uživaj benefite ovog inovativnog programa !

Preuzmi aplikaciju: http://app.glook.me  ( Google PLAY i App Store )

Website: www.glook.me

Facebook: https://www.facebook.com/glookmeapp/

Instagram: https://www.instagram.com/glook.me/

GO:COIN i druge korisne stvari u GLOOK-u

GO:COIN je virtuelna valuta koja nastaje verifikovanim fizičkim kretanjem na otvorenom prostoru. Glook kripto majner prepoznaje način kretanja korisnika i  aktivira različite senzore telefona i poseban algoritam generisanja go:coina, slično kripto majnerima za BITCOIN i druge kripto valute.

Glook aplikacija je jednostavna, dopadljiva i korisna. Pored ličnog GO:COIN kripto majnera i virtuelne prodavnice u kojoj možeš kupovati, simpatična Glook sovica donosi i virtuelni novčanik u koji se mogu smestiti svi lojalti programe i preko kojeg se korisnici mogu otarasiti raznih plastičnih kartica. Tu se može naći veliki broj poznatih prodavnica iz cele Srbije: COMPUTERLAND, AVANGARDIA, TOYZZZ, JULIA&MORE, FLOR GELATO… više od 200 prodavnica i sjajnih benefit i lojalti programa su na dohvat ruke.

Kroz PREMIUM stranu u Glook aplikaciji može se pratiti GO:COIN zarada od svake vrste kretanja, ali i način njihovog trošenja. Korisnici se mogu povezati sa GLOOK zajednicom na Facebook-u i Instagramu  i deliti svoje rezultate sa drugima, učestvovati u raznim akcijama … podeliti iskustva u korišćenju aplikacije ili trošenju GO:COINA i slično.

GLOOK PREMIUM programi omogućuju korisnicima da „bustuju“ generisanje GO:COINA, da dele zaradu sa drugim premium članovima i da aktiviraju PREMIUM ponudu, a ona je najatraktivnija.

GO:COIN-i se mogu zaraditi i kroz referal program ili preko promo kodova koje šalju prodavnice, učešćem u raznim akcijama i slično.

GLOOK je vodeća aplikacija na marketu

Zahvaljujući inovativnom konceptu stvaranja vrednosti od kretanja GLOOK je za kratko vreme stekao poverenje više od 50.000 korisnika u Srbiji i uvrstio se u red vodećih mobilnih aplikacija na marketu u shopping segmentu. GLOOK je ubedljivo najbolja i već nekoliko meseci vodeća lojalti aplikacija na tržištu.

 

1 Comment

1 Comment

  1. Viktor Čop

    16.05.2019 at 05:43

    Evo ovako meni bi stvarno značilo da napravite neki sat ili nešto slično sa vašom aplikacijom da bi bilo lakše, ja vozim bicikl i neću da stanem i ako izvadim moj malo veći Huawei može da mi ispadne, a onda mi dodaje da se zadavim.To je od mene.

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

Gedžeti za trčanje

Philips ima novi asortiman audio proizvoda koji su namenjeni onima koji žele nešto što može da uhvati tempo sporta, fitnesa i života na otvorenom....

Gedžeti za trčanje

Sportska serija Philips slušalica za trčanje ne bi bila kompletna bez modela koji leže na glavu i preko vaših ušiju. Ovaj model je idealan...

Gedžeti za trčanje

Lululemon, poznata kanadska sportska marka, je izbacila Blissfeel, svoje prve ženske patike za trčanje. Prve Lululemon ženske patike za trčanje Lululemon je godinama nagoveštavao...

Gedžeti za trčanje

Apple priprema lansiranje ažurirane verzije Watch SE-a, verovatno pod nazivom Watch SE 2. Tek nedavno je lansirao novu Watch 7 seriju. Novi pametni sat...