Oprema za trčanje

Zaradi trčanjem! Glook ti plaća da se krećeš!

1 komentar

Ako nas pitaju zašto trčimo – odgovori su razni, ali su uvek okrenuti ka zdravlju, promeni i koristi za sebe. Od sada, međutim, imamo i malo konkretniju opcijzu za odgovor: trčimo da bismo zaradili 🙂

Pre par meseci domaći startup GDMP je na tržište izbacio aplikaciju GLOOK  (Gluk) koja korisnicima plaća virtuelnom valutom GO:COINIMA da se kreću !

Da, dobro ste pročitali, svaki metar hodanja, trčanja ili vožnje preko specijalnog majnera u GLOOK aplikaciji pretvara se u kripto GO:COINE – virtuelnu valutu sa kojom se u aplikaciji može kupovati u GLOOK  virtuelnoj m-prodavnici.

Kada aktiviraš aplikaciju, ona će prepoznati tip kretanja i metre pretvarati u koine. Konverzija nije ista za vožnju, hodanje ili trčanje. Trčanje će generisati najviše koina za istu količinu metara.

U m-prodavnici u mogu se naći atraktivne ponude poznatih brendova: APPLE, JBL, SONY GARMIN, UNDER ARMOUR itd, a verovali ili ne tu su i super kuponi za FORD, VOLVO i MINI automobile. I sve se aktivira GO:COINIMA !

Dobro, za neke artikle mora ozbiljno da se potrči, ali za druge je dovoljno i manje koina.

Od 15.Aprila ove godine više od 2 milijarde metara kretanja korisnika pretvoreno je u preko 1,5 miliona GO:COINA u Glook aplikaciji. Preko 70% generisanih go:coina nastalo je hodanjem i trčanjem !

 

#VolimTRČANJE@GLOOK

Glook je i lifestyle aplikacija koja želi da podstakne korisnike na zdrav i sportski način života.

Energija fizičkog kretanja se pretvara u GO:COINE,a najbolju formulu konverzije GLOOK je poklonio TRČANJU.

Veliki broj korisnika je zahvaljujući GO:COIN vrednosnom sistemu počeo da trči ili je više vremena i energije posvetio trčanju.

www.trcanje.rs i Glook su početkom Jula aktivirali poseban program-klub #VolimTRČANJE koji će  korisnicima aplikacije ponuditi posebne benefite: od popusta kod naših partnera i partnera Glook programa, prodavnica sportske opreme i sl., mogućnosti aktivacija i kupovine kotizacija za trke koje organizujemo itd.  Prva zajednička akcija kluba je nagrada od čak 500 go:coina svim članovima #VolimTRČANJE kluba u Glooku koji u Julu i Avgustu zarade preko 500 go:coina i preko 90% aktivacija trčanjem.

Preuzmi i ti Glook aplikaciju, učlani se u #VolimTRČANJE klub i uživaj benefite ovog inovativnog programa !

Preuzmi aplikaciju: http://app.glook.me  ( Google PLAY i App Store )

Website: www.glook.me

Facebook: https://www.facebook.com/glookmeapp/

Instagram: https://www.instagram.com/glook.me/

GO:COIN i druge korisne stvari u GLOOK-u

GO:COIN je virtuelna valuta koja nastaje verifikovanim fizičkim kretanjem na otvorenom prostoru. Glook kripto majner prepoznaje način kretanja korisnika i  aktivira različite senzore telefona i poseban algoritam generisanja go:coina, slično kripto majnerima za BITCOIN i druge kripto valute.

Glook aplikacija je jednostavna, dopadljiva i korisna. Pored ličnog GO:COIN kripto majnera i virtuelne prodavnice u kojoj možeš kupovati, simpatična Glook sovica donosi i virtuelni novčanik u koji se mogu smestiti svi lojalti programe i preko kojeg se korisnici mogu otarasiti raznih plastičnih kartica. Tu se može naći veliki broj poznatih prodavnica iz cele Srbije: COMPUTERLAND, AVANGARDIA, TOYZZZ, JULIA&MORE, FLOR GELATO… više od 200 prodavnica i sjajnih benefit i lojalti programa su na dohvat ruke.

Kroz PREMIUM stranu u Glook aplikaciji može se pratiti GO:COIN zarada od svake vrste kretanja, ali i način njihovog trošenja. Korisnici se mogu povezati sa GLOOK zajednicom na Facebook-u i Instagramu  i deliti svoje rezultate sa drugima, učestvovati u raznim akcijama … podeliti iskustva u korišćenju aplikacije ili trošenju GO:COINA i slično.

GLOOK PREMIUM programi omogućuju korisnicima da „bustuju“ generisanje GO:COINA, da dele zaradu sa drugim premium članovima i da aktiviraju PREMIUM ponudu, a ona je najatraktivnija.

GO:COIN-i se mogu zaraditi i kroz referal program ili preko promo kodova koje šalju prodavnice, učešćem u raznim akcijama i slično.

GLOOK je vodeća aplikacija na marketu

Zahvaljujući inovativnom konceptu stvaranja vrednosti od kretanja GLOOK je za kratko vreme stekao poverenje više od 50.000 korisnika u Srbiji i uvrstio se u red vodećih mobilnih aplikacija na marketu u shopping segmentu. GLOOK je ubedljivo najbolja i već nekoliko meseci vodeća lojalti aplikacija na tržištu.

 

adidas UltraBOOST Parley – stari znanac u novom ruhu
Trejl oprema po godišnjim dobima
Tags: , , , ,

Povezani članci

1 komentar. Leave new

  • Viktor Čop
    16 maja, 2019 05:43

    Evo ovako meni bi stvarno značilo da napravite neki sat ili nešto slično sa vašom aplikacijom da bi bilo lakše, ja vozim bicikl i neću da stanem i ako izvadim moj malo veći Huawei može da mi ispadne, a onda mi dodaje da se zadavim.To je od mene.

    Odgovori

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed