Bliži se Božić i Nova Godina. Možda je uskoro rođendan vašem prijatelju, dečku, devojci ili osobi koja ima specijalno mesto u vašem životu. Želite da poklon stvarno bude jedno lepo i drugačije iznenađenje do sada?

 Puno ste se razmišljali i napokon shvatili da hoćete da kupite nešto korisno, a ujedno i da to nešto bude znak pažnje koji govori da pratite i znate šta se događa u životu vaše drage osobe. Uvažiti hobi vaše drage osobe i njene napore da svoju liniju i zdravlje održe u redu – šta bi jedna osoba poželela više od svog prijatelja?

Ukoliko trkaču kupite nešto od opreme za trčanje, obećevamo vam da će to biti #1 poklon koji ste mogli izabrati!

Šta možete pokloniti trkaču, a da sigurno ne pogrešite?

Najbolje bi bilo da pitate šta je trenutno najpotrebnije vašem prijatelju/prijateljici, jer opreme nikad dovoljno, a zahtevi se stalno menjaju. No, kako ipak želite da poklon bude iznenađenje, evo par saveta:

Dobiti funkcionalnu majicu, šorc ili helanke/trenerku za trčanje je uvek  lepo iznenađenje. Proverite broj koji draga osoba nosi i pravac u jednu od sporstkih prodavnica. Savet: pročešljajte outletove, mogu da se nađu stvarno dobre stvari za male pare. Cena od 15€ pa naviše.

Za hladno vreme, dobra jakna za trčanje je nešto što je svakom trkaču ili trkačice neophodno. Cena od 40-50€ ili jeftinije varijante u Pro Touch prodavnicama.

Sitnice: čarape, MP3 sa omiljenom muzikom, slušalice

Kladimo se da vaš prijatelje nema posebne čarape za trčanje. Par čarapa je poklon u cenovnom rangu od 5-10€, a sigurno je bolji od jednog vina i čokolade koje biste umesto toga kupili.

Mrežasti kačket za leto ili zimske rukavice su dve  stvarčica pri čijoj kupovini ne možete pogrešiti.

MP3  uređaj sa snimljenom njegovom/njenom omiljenom muzikom je odličan izbor – savršen spoj poklona i pažnje. Em ste pokazali da volite što se vaš prijatelj bavi trčanjem, em ste izborom muzikom preneli željenu poruku. Ako već znate da vaš prijatelj/prijateljica imaju uređaj sa kojim idu na trčanje, kupite mu/joj specijalne slušalice za trčanje.

Pulsometar, GPS sat…

Za specijalne prilike i za dublji džep, izaberite pulsometar i/ili GPS sat. Ovaj poklon nikoga ne bi ostavio ravnodušnim. Pazite, time ste učinili da vaš prijatelj dobije novi elan i motivaciju u treningu. Može se desiti da ga više ne viđate jer je non-stop na trčanju :) Kako bude otkrivao nove funkcije uređaja tako će vam biti više zahvalan. Oduševljene ovom stvarčicom može da potraje i mesecima.

Budite oprezni sa skupim poklonima. Znate i sami da se osoba koja ih prima može osetiti loše ako od sebe bude očekivala da treba da se oduži, a to nije u stanju. Pa ipak ako ste pronašli da je baš ovo što treba vašem prijatelju znajte da isti proizvod možete pronaći i do 200€ jefitnije na internetu  (Amazon.com) nego u domaćim prodavnicama.

Nadamo se da smo vam dali ideju za sledeći poklon koji možete i sebi priuštiti :)