Blog & KolumneOprema za trčanje

Pokloni za trkače i trkačice. Šta možete pokloniti trkaču, a da sigurno ne pogrešite?

Nema komentara

Puno ste se razmišljali i napokon shvatili da hoćete da kupite nešto korisno, a ujedno i da to nešto bude znak pažnje koji govori da pratite i znate šta se događa u životu vaše drage osobe.

Uvažiti hobi vaše drage osobe i njene napore da svoju liniju i zdravlje održe u redu – šta bi jedna osoba poželela više od svog prijatelja?

Ukoliko trkaču kupite nešto od opreme za trčanje, obećevamo vam da će to biti #1 poklon koji ste mogli izabrati!

Šta možete pokloniti trkaču, a da sigurno ne pogrešite?

Najbolje bi bilo da pitate šta je trenutno najpotrebnije vašem prijatelju/prijateljici, jer opreme nikad dovoljno, a zahtevi se stalno menjaju. No, kako ipak želite da poklon bude iznenađenje, evo par saveta:

Dobiti funkcionalnu majicu, šorc ili helanke/trenerku za trčanje je uvek  lepo iznenađenje. Proverite broj koji draga osoba nosi i pravac u jednu od sporstkih prodavnica. Savet: pročešljajte outletove, mogu da se nađu stvarno dobre stvari za male pare. Cena od 15€ pa naviše.

Za hladno vreme, dobra jakna za trčanje je nešto što je svakom trkaču ili trkačice neophodno. Cena od 40-50€ ili jeftinije varijante u Pro Touch prodavnicama.

Trkačima ne fale majice, ali im fale jakne i helanke

Sitnice: čarape, MP3 sa omiljenom muzikom, slušalice

Kladimo se da vaš prijatelje nema posebne čarape za trčanje. Par čarapa je poklon u cenovnom rangu od 5-10€, a sigurno je bolji od jednog vina i čokolade koje biste umesto toga kupili.

Bezične slušalice su uvek dobro rešenje za trkače

Mrežasti kačket za leto ili zimske rukavice su dve  stvarčica pri čijoj kupovini ne možete pogrešiti.

MP3  uređaj sa snimljenom njegovom/njenom omiljenom muzikom je odličan izbor – savršen spoj poklona i pažnje. Em ste pokazali da volite što se vaš prijatelj bavi trčanjem, em ste izborom muzikom preneli željenu poruku. Ako već znate da vaš prijatelj/prijateljica imaju uređaj sa kojim idu na trčanje, kupite mu/joj specijalne slušalice za trčanje.

Pulsometar, GPS sat…

Za specijalne prilike i za dublji džep, izaberite pulsometar i/ili GPS sat. Ovaj poklon nikoga ne bi ostavio ravnodušnim. Pazite, time ste učinili da vaš prijatelj dobije novi elan i motivaciju u treningu.

Može se desiti da ga više ne viđate jer je non-stop na trčanju 🙂 Kako bude otkrivao nove funkcije uređaja tako će vam biti više zahvalan. Oduševljene ovom stvarčicom može da potraje i mesecima.

GPS sat. Ako imate novca, ovo je top!

Budite oprezni sa skupim poklonima. Znate i sami da se osoba koja ih prima može osetiti loše ako od sebe bude očekivala da treba da se oduži, a to nije u stanju. 

Pa ipak ako ste pronašli da je baš ovo što treba vašem prijatelju znajte da isti proizvod možete pronaći i do 200€ jefitnije na internetu nego u domaćim prodavnicama.

Nadamo se da smo vam dali ideju za sledeći poklon koji možete i sebi priuštiti 🙂

Kako da se grudi ne opuste od trčanja?
New Serbia is just there, running

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed