Gedžeti za trčanjeOprema za trčanjePromoTECH

Philips Go A4216 – ako niste ljubitelj bubica ove slušalice su za vas

Nema komentara

Sportska serija Philips slušalica za trčanje ne bi bila kompletna bez modela koji leže na glavu i preko vaših ušiju. Ovaj model je idealan za sve koji ne vole bubice a žele dobar zvuk i performanse slušalica kada su na treningu.

Pogledajte video recenziju Philips Go A4216

Kvalitet izrade

Model Philips Go A4216 izražen je od čvrste plastike, ali je ujedno i veoma lagan. Zato ne treba da vas brine izgled ovih slušalica, što se tiče udobnsti za vreme treninga, skoro da ih nećete ni osetiti.

Baterija koja traje 35 sati – veliki plus modela Philips Go A4216

Jedna od najvećih prednosti ovog modela je sama baterija. Posle punog punjenja baterije, koje traje 2 sata, možete da koristite slušalice za slušanje muzike i razgovore do 35 sati.

Dok, sa jednim brzim punjenjem od 15 minuta, možete da napunite slušalice dovoljno da ih ponesete na trening u trajanju od dva sata.

Jastučići koji hlade uši za vreme treninga

Ove slušalice su opremljene jastučićima sa rashladnim gelom koji dok trčite neće dozvoliti da vam se uši pregreju.

Osim toga jastučiće je moguće skinuti i oprati pa ne treba da vas brine znoj i prljavština, Philips Go A4216 su veoma lake za održavanje.

Kvalitet zvuka kod Philips Go A4216 je odličan

Philips obećava jasan zvuk sa dobrim basom i to obećanje svakako ispunjava u modelu A4216. Koristi 40mm neodijumske drajvere i muzika zvuči prijatno tokom vežbanja i uz prave pesme, bas daje dodatnu motivaciju.

U toku testiranja smo slušali različite žanrove muzike, od domaćeg repa, preko Šobića do klasike i zvuk je bio zadovoljavajući.

Testirali smo i slušanje podkasta i sve je zvučalo kako treba.

Povezivanje preko Bluetooth 5.0 funkcioniše dobro i nismo primetili nikakve probleme.

Kvalitet i izdržljivost

Već smo napomenuli na početku da su slušalice izrađene od kvalitetne plastike, ali treba napomenuti i da je IP koeficijent koji su dobile na testiranju 55.

To u prevodu znači da su u odnosu na izdržljivost od prašine i čvrstih čestica dobile najvišu ocenu 5. Dok su u testoranju na vodu dobile visoku ocenu 5 (od maksimalnih 7), što znači da znoj ili kiša ne treba da vas brinu ali da nisu slušalice sa kojima možete da plivate.

Jednostavne za korišćenje i spremne da vas ne ostave na cedilu

Sve funkcije su smeštene na jedno dugme. Tako da je korišćenje ovih slušalica veoma jednostavno.

Još jedna odlična stvar je ta da ako vam se istroši baterija i nemate gde da je napunite, možete da povežete slušalice kablom za telefon i da nastavite da ih koristite bez problema.

Na kraju, slušalice se vaoma jednostavno sklapaju i zauzimaju veoma malo prostora u vašoj trobi ili rancu.

Konačna ocena Philips A4216

Što se nas tiče, sportske slušalice Philips GO A4216 se definitivno preporučuju ako ne želite da se petljate sa bežičnim slušalicama sve vreme dok vežbate. Slušalice dobro stoje na mestu, udobne su i daju dobar zvuk, sa fokusom na dobro iskustvo basa. Štaviše, sa cenom od 8.499,00 dinara, ne koštaju više od dobrog para patika za trčanje.

Nikako ne možeš da nađeš slušalice za sport

Philips Go je serija slušalica namenjena trkačima i aktivnim pojedincima. U ovoj seriji sve slušalice su pravljene po meri trkača

Lansiranje novih ASICS METASPEED + patika za trčanje ovog vikenda u Malagi
Izdvajamo najbolje modele na Intersport maraton expo
Tags: , , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed