Oprema za trčanje

Aplikacija za trčanje: Kako da pobegnete od zombija?

Nema komentara

Saznajte više o fitnes aplikaciji čija se radnja dešava u post-apokaliptičnom svetu preplavljenom zombijima.

Ako ste ikada razmišljali o tome da počnete da trčite evo savršene prilike za to! Nalazite se u ulozi jednog od preživelih iz grada Abel (pretpostavljamo u Americi, gde bi se drugo dešavala zombi apokalipsa). Svakog dana dobijate misiju, recimo da stignete do apoteke na drugom kraju fiktivnog grada Abela, koja služe za prikupljanje lekova, hrane i vode za druge preživele koji vas čekaju u bazi.

Na kraju misije, u zavisnosti od toga koliko ste sredstava skupili, raspoređujete skupljene poene tako da unapređujete bazu. Sve u svemu, fitnes aplikacija sa zombijima i elementima RPG-a? Šta tu može da vam se ne svidi? Okej, osim trčanja, ali ima ljudi koji i to vole.

Naravno ima i nekih ne tako simpatičnih strana, od kojih je najgora to što se aplikacija plaća. Dobra stvar je to što postoji i aplikacija „Zombies, run! 5K training“ koja vas za osam nedelja spremi da možete da istrčite 5 kilometara. Ovo je neka vrsta uvoda u „Zombies, run!“, ne samo po oceni vaše fizičke spremnosti, već i po tome što saznajete više o tome šta vam se dešavalo pre radnje igrice i bolje se upoznajete sa likovima koji žive sa vama u bazi.

Sudeći po kritikama sa sajta androidpolice.com plan treninga je krajnje profesionalno urađen, a ova aplikacija košta 1,74$.

Nakon što završite trening možete samouvereno da započnete prvu misiju igre „Zombies, run!“. Naravno, to možete da uradite i bez ikakve pripreme, iako inače ne trčite, jer se u bežanju od zombija registruje samo povećanje brzine, tako da ne morate da se krećete posebno brzo.

Za sada postoji 30 različitih misija (još ih je u planu), a sama aplikacija košta 3,43$.

Na kraju svake misije imate kratak pregled i priliku da nadograđujete bazu i tako napredujete ka konačnom cilju, a to je da od svoje baze napravite sigurno mesto odakle počinje obnova čovečanstva.

Aplikacija je dostupna za iOS5, Android i Windows.

Post je u originalu preuzet sa – ictcasopis.ict.edu.rs

7 najnovijih patika za trkačko proleće [FOTO]
Isprobali smo Adidas Boost patike i novu Boost tehnologiju
Tags: , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed