blank
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Oprema za trčanje

5 najboljih sunčanih naočara za trčanje

Kada sunčanim danima trčimo napolju, prventstveno treba da zaštitimo kožu kremom za sunčanje, sa najmanje SPF 30 i UVA zaštitom, ali istovremno, razmišljajte o očima, ukoliko ne nosite kačket, naočare su obavezne.

Ukoliko tražite sunčane naočare za trčanje, pomoći ćemo vam sa 5 modela i nekoliko činjenica koje vam mogu pomoći u izboru.

Evo naših top 5

  1. Oakley Radar
  2. Oakley Flak
  3. Carrera 4005
  4. Puma 002
  5. Esprit 19627

Oakley Radar sa svim svojim modelima je jedan od najpoznatijih i najomiljenijih sportskih sunčanih naočara kod trkača, biciklista i triatlonaca. Veoma široko vidno polje kao i zakrivljenost stakala mu daje aero izgled. Trkače štiti u svim vremenskim uslovima i ispunjava uslove kod sve zahtevnijih sportista. Moguće ga je birati u preko 20 boja a  postoji i  mogućnost izbora Prizm stakala kao i polarizovanih.

Oakley Flak je manji model iz Oakley porodice sportskih sunčanih naocara. Veoma atraktivan sa širom mogućnošću nošenja. Sportisti i rekreativci ga nose i mimo sporta. Veliki raspon boja okvira kao i stakala daje mogućnost da ga uklapate u dnevnu garderobu. Veoma lagan model ali sa druge strane veoma otporan. Idealan izbor za muškarce ali i za žene. Moguće ga je birati u preko 20 bojaiI mogućnost izbora Prizm stakala.

Carrera 4005 je model za 2018 godinu. Ovaj model je nastao kao spoj svih prethodnih modela, gde su dizajneri i inžinjeri dodavali ono najbolje. Izuzetno lagan sa idealnim prijanjanjem na lice. Gumirana anatomska papučica ne dozvoljava magljenje stakala kao ni klizanje sa lica. Model dolazi u dve boje okvira kao i sa mirror efektom na staklima.

Puma 002 udarni model Pumine kolekcije sportskih naočara. Lagan, udoban, moderan, jeftin sa mirror efektom na staklima. Ko nije preterano zahtevan idealan izbor. Dolazi u više boja pa ga je moguce kombinovati uz sve boje sportske opreme.

Espritova kolekcija sportskih naočara je idealan izbor za jugo-istočnu evropu. Ima najbolji odnos cena/kvalitet. Ostale odlike su kao i  kod bilo koje druge lowcoast linije naočara. Ono što je najbitnije je da su sve sporske sunčane naočare iz Kategorije 3. tj. Sa maximalnom zaštitom od UVA I UVB zraka.

Sve ove modele kao i mnoge druge možete naći kod nasih prijatelja u optici Profilens na Novom Beogradu. Bulevar Zorana Djindjica 12z. 011/311-1196
U sklopu očne kuce Profilens, nalazi se i prva Sport optika u Srbiji. Organizovana da izadje u susret profesionalnim sportistima i rekreativcima u segmentu sunčanih i dioptrijskih naočara. Za sve koji imaju problema sa vidom i ne znaju kako to da prevazidju u sportu, tu smo da posavetujemo kao i da ponudimo rešenja.

 

photo: Profilens, Pexels. com

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

Gedžeti za trčanje

Philips ima novi asortiman audio proizvoda koji su namenjeni onima koji žele nešto što može da uhvati tempo sporta, fitnesa i života na otvorenom....

Gedžeti za trčanje

Sportska serija Philips slušalica za trčanje ne bi bila kompletna bez modela koji leže na glavu i preko vaših ušiju. Ovaj model je idealan...

Gedžeti za trčanje

Lululemon, poznata kanadska sportska marka, je izbacila Blissfeel, svoje prve ženske patike za trčanje. Prve Lululemon ženske patike za trčanje Lululemon je godinama nagoveštavao...

Gedžeti za trčanje

Apple priprema lansiranje ažurirane verzije Watch SE-a, verovatno pod nazivom Watch SE 2. Tek nedavno je lansirao novu Watch 7 seriju. Novi pametni sat...