Najave trka

Prijavite se za besplatan trening joge na krovu Beograda

1 komentar

Zima je vreme kada se sve usporava, ali ništa ne staje, decembar je pravo vreme da se započeti poslovi završe, a misli usmere na sumiranje godine koja je pri kraju. Vreme je da se posvetimo sebi i uspostavimo balans duha i tela.

Deluje da će Reebok „X-Challenge“ joga trening, koji će biti održan u nedelju 18. decembra sa početkom u 10:30h na 25. spratu poslovne zgrade „Ušće“ – „Top of the Hub“ doneti baš to.

reebok-x-challenge-yoga-photo-mihailo-milovanovic-6

Joga program

Uz fascinantni pogled na Beograd „kao na dlanu”, joga izazov vodiće Dragan Lončar, jedan od najpoznatijih joga učitelja u Srbiji i osnivač škole Vidya Yoga, i Nina Lazić, joga master transformacione joge, integralne hathe i savetnik naturopatije.

reebok-x-challenge-yoga-photo-mihailo-milovanovic-1

 

Ovaj X-Challenge trening imaće akcenat na podizanju energije i jačanju celog tela. Paralelno sa veoma preciznim instrukcijama koje se tiču načina zauzimanja, zadržavanja i napuštanja asana – joga poza, prisutnima će biti objašnjene i vežbe disanja pre i tokom asana, što je podjednako važno kao i pravilno zauzimanje poza.

Osvojite specijalne nagrade

Pogled na svetlucanje bele jelke uz nežnu, opuštajuću muziku koja ispunjava ovaj prostor u staklu, nagoveštavaće dolazak praznične noći i zimskih dana odmora koje svi priželjkuju.

Svoje želje i ciljeve za narednu godinu svi prisutni će moći da zapišuna novogodišnjim lampionima i okače na jelku. Tako će i na simboličan način zabeležiti sve ono čemu teže u narednoj godini. Pet najinspirativnijih „Be More Human“ poruka Reebok će nagraditi specijalnim poklonima.

Prijava za trening je besplatna i moguća samo putem online formulara.

Više informacija na sajtu reebok.rs

#ReebokXchallenge

Zabeležite ovaj dan: 10.12. Adidas Women Training Day
BGD Underpants Run 16/17 – Dočekajte sneg trčeći u donjem vešu
Tags:

Povezani članci

1 komentar. Leave new

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed