Blog & Kolumne

Trka koja se poklanja

Nema komentara

almir i supruga

09.12.2013 je datum koji ćemo moja porodica i ja zauvek pamtiti. To je ujedno bio i broj koji sam nosio na Kragujevačkom polumaratonu a koji sam posvjetio mojoj Lidiji i doktoru Janku Đuriću koji je u Kragujevačkom Kliničkom Centru, teškim operativnim zahvatom uspeo da spasi život moje supruge.

Na žalost posledice koje su nastale usled nesavesnog lečenja i propusta koje su u toku predhodnog dana napravili lekari Opšte bolnice GAO Novi Pazar nisu mogle da se umanje, tako da smo trajno ostali uskraćeni za mogućnost daljeg proširenja porodice. Moja Lidija je sve to izdržala i herojski podnela. Kao zahvalnost dr Janku Đuriću na svemu što je učinio a bilo je u skladu sa lekarskom zakletvom i etikom kojom se dr Janko rukovodi, i u znak zahvalnosti mojoj Lidiji koja je uspjela da tog 09.12.2013 „istrči maraton svog života“ medalju koju sam dobio kao finišer ovog polumaratona poklonio sam doktoru Janku i mojoj Lidiji.

almir

Ljubaznošću organizatora, tačnije direktora Kragujevačkog maratona, gospodina Nenada Luke Lukovića dobio sam dve medalje i dva ista startna broja sa posvetom, za dr Janka: 9.12.2013 Lidija i Almin Hazirović, i za moju Lidiju: 9.12.2013.

Danas trčim za tebe, Volim te! Lidijin i moj maraton još uvek traje i trajaće celog života. Pokrenuli smo i borbu pred svim nadležnim institucijama kako bi smo ukazali ali i dokazali na lekarsku grešku koja nam je iz korena izmenila život. Nadamo se da ćemo našom borbom pomoći da ono kroz šta smo mi prošli više niko i nikada ne doživi!

Njihovo visočanstvo – (ne)savršenosti
O čemu govorim kad govorim o Školi trčanja KLIX

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed