** SidebarVesti

Netflix najavio dokumentarac o najboljim sprinterima iz produkcije „Drive To Survive“-a

Nema komentara

Stiže novi serijal koji prati neke od najboljih svetskih sprintera na Netflix, preneo je TVIVision. U partnerstvu sa Drive To Survive produkcijom Box To Box Films, Netflix radi na novom dokumentarnom serijalu.

Pročitajte i: Svetski juniorski rekorder na 100 metara suspendovan zbog dopinga

Očekuje nas šest epizoda u dokumentarnom serijalu na Netflix-u

Još neimenovana emisija (6 x 45 minuta) je trenutno u produkciji i udubiće se u psihu elitnih trkača iz SAD, Jamajke, Velike Britanije, Obale Slonovače, Kenije i Italije dok treniraju za titulu najbržeg čoveka na planeti.

Ko će se tačno biti deo ove emisije, još uvek nije poznato. Međutim, emisija obećava „ekskluzivne snimke iza kulisa“ i trebalo bi da bude premijerno prikazana sledećeg leta, a snimanje će biti završeno na Svetskom prvenstvu ovog meseca.

PROČITAJTE I: Kipchoge “puca” na petu pobedu u Berlinu. Da li će uspeti?

Ovo partnerstvo je već „proizvelo“ Full Sving-u i teniski šou Break Point.

Netflix u poslednje vreme brzo prilično širi svoju bazu sportskim temama, a nedavno je naručio emisiju sa svim pristupom koja prati fudbalsku reprezentaciju američkog ženskog svetskog prvenstva na Svetskom prvenstvu u Australiji i Novom Zelandu.

Predsednik Svetske atletike Sebastijan Kou rekao je:

„Potreban je poseban talenat, i fizički i psihički, da biste uspeli u svetu gde se vaša sudbina odlučuje za samo deset sekundi. Kao što je Muhamed Ali rekao: „Borba se dobija ili gubi daleko od svedoka, iza linija, u teretani i tamo na putu, mnogo pre nego što zaplešem pod tim svetlima“. Isto se odnosi i na naše atletičare i ne postoji bolji partner od Netflixa koji bi našim obožavaocima pružio novi uvid u fascinantan svet sprintera visokog intenziteta dok se pripremaju da se izbore za slavu na Svetskom prvenstvu.“

SVETSKO ZLATO za Ivanu Vuletu i novi nacionalni rekord
Mizuno Wave Daichi 7 – recenzija
Tags: , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed