Najave trka

Prvi polumaraton u Odžacima

3 komentara

1. Odžački polumaraton održaće se 22. novembra 2015. godine sa početkom u 10:50 h.

Prijave za ovu manifestaciju su moguće preko sajta: http://www.odzackimaraton.com.
Iznos kotizacije za učešće na polumaratonu je 1.000,00 dinara i može se uplatiti do 10. novembra. Cena prjave na dan trke iznosiće 1200 dinara.

Učesnički paket obuhvata trkačku majicu (100% poliester), finišersku medalju, okrepu na stazi (dekstroza, voda, šećer u kocki, banane, limun), ručak. Svakome ko uplati iznos kotizacije do 10. novembra garantuju se majica i finišerska medalja u učesničkom paketu.

Za sve takmičare su obezbeđene svlačionice i tuš kabine u Sportsko poslovnom centru u Odžacima za korišćenje nakon trke. Uz to, fizioterapeuti će posle trke takmicarima pružiti sportsku masažu.

Start i cilj trke su u centru Odžaka , a trči se odžackim ulicama do B.Gračaca i nazad.

Pored polumaratona biće održana i Trka zadovoljstva na 4 km, a kotizacija za nju će biti simbolična i novac uplaćen u humanitarne svrhe. Takođe, organizovaće se i trka za decu uzrasta do 7 godina pod nazivom Trka pužića. Svi učesnici ove trke dobiće finišerske medalje. 🙂

Organizator ove sportske manifestacije je Atletsko rekreativni klub Odžaci iz Odžaka. Kontakt: akodzaci@gmail.com i 060/333 33 31.

Na relaciji Beogad – Odžaci – Beograd biće organiovan prevoz  za 1.000,00 dinara.  Polazak u 7h iz Beograda, kod Arene – parking prema autoputu. Za sve koji dolaze organizovanim autobusom, organizator će unapred odvojiti startne pakete i spremiti startne brojeve. Prijavljivanje za prevoz:active.traveling.rs@gmail.com, 0612014762 (Katarina), 0652755974 (Srećko). Detalji potrebni za prijavu za prevoz: ime i prezime, broj telefona i email adresa. Prijavite se što pre – broj mesta je ograničen.

Trčanje po meandrima ovčarsko-kablarske klisure!
Trčanje pored mora za kraj godine: 5. Adria Advent Maraton

Povezani članci

3 komentara. Leave new

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed