Najave trka

Novi banjalučki polumaraton u maju 2016!

Nema komentara

Pravilnik učešća

Svi učesnici moraju da se slože sa sledećim da bi se registrovali! Sledeća pravila važe za sve učesnike i molimo vas da ih pročitate pre nego se prijavite! Svi koji žele da učestvuju moraju da popune službeni formular za prijavu. Popunjavanjem formulara za prijavu prihvatate sve što je navedeno u ovom pravilniku.

Bezbednost trkača

Organizator preduzima sve moguće mere da bi učesnici dogadjaja bili bezbedni. Svi učesnici prihvataju da trče na svoj sopstveni rizik. Organizator ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakav gubitak imovine u toku događaja. Prema IAAF i AIMS pravilima, trkači moraju napustiti trku ako bilo ko od službenih lica od njih to zatraži. Ljubimci/životinje kao i bilo koje prevozno sredstvo na točkovima nisu dozvoljeni na trasi ili na startu/cilju trke. Ukoliko iz bilo kog razloga trka mora biti otkazana startnine se ne vraćaju, (Vremenski uslovi, nepredviđeni događaji). Ukoliko osoba koja je uplatila startninu ne može da nastupi, ista može biti preneta na drugu osobu ali ne i na dan trke. Organizator zadržava pravo da ne prihvati startninu i učešće na trci od onoga za koga smatra da ne treba da nastupi.

Nagrade

Učesničke kategorije koje dobijaju novčane nagrade su MUŠKA i ŽENSKA i to prvih 10 takmičara iz obe kategorije. Prvaci dobijaju posebnu nagradu od organizatora. Starosne učesničke kategorije dobijaju robne nagrade i to prvi takmičar iz svake kategorije. Starosne kategorije su u muškoj i ženskoj konkurenciji i to: 30-40, 40-50 god., 50-60, 60-65 i 65+. 1.
OPŠTA KATEGORIJA – ŽENE i MUŠKARCI : 1. mesto 1000 KM (500 euro), 2. mesto 800 KM, 3. mesto 500 KM, 4. mesto 200 KM, 5. mesto 100 KM, 6. mesto 90 KM, 7. mesto 80 KM, 8. mesto 70 KM, 9. mesto 60 KM, 10. mesto 50 KM.

Cena startnine

Rano plaćanje do 1. decembra 2015 – 26 KM ili 15 € – Plaćanje od 2. decembra do 31. decembra 2015. – 30 KM ili 17 € – Plaćanje od 1. januara do 22. aprila 2016. – 40 KM ili 22 € – Plaćanje od 22. aprila do 8. maja 2016 – 50 KM ili 27 € (samo broj i chip, bez majice). Svi polumaratonci (osim kasno prijavljenih) dobijaju tehničku majicu, pasta party večeru, broj sa čipom, osveženja na stazi i ciljnom prostoru, finišersku medalju i sponzorski paket, kao i druge poklone naših sponzora. Rezultati svih učesnika polumaratona i štafete biće objavljeni na našem website u odmah po završetku trke. Učešće u “Fun Run” 3 kilometra trci je besplatno i učesnici trke dobijaju sponzorske poklone.

Posebna tarifa za grupe trkača polumaratonaca od 20 članova i više

Cena za grupe će progresivno rasti kako raste cena za pojedinačno učešće. Znači, što pre prijavite vašu grupu to će i cena biti niža! Kontaktirajte organizatora za više informacija na: infobanjalukamaraton@gmail.com. Ukoliko živite u inostranstvu i ne možete da uplatite preko B i H banke za vas imamo druge opcije za plaćanje o kojima vas organizator obavestiti e-mailom.
Oni koji to žele uplatu mogu izvršiti i u kancelariji organizatora na adresi VIDOVDANSKA 4, IRB ZGRADA PREKO PUTA CENTRALNE BANKE, SA ZADNJE STRANE NA SPRATU. Za sva pitanja / pozovite +387 66 159 576 ili email infobanjalukamaraton@gmail.com

Više detalja o ovoj interesantnoj trci dostupno ovde.

Palić: deveti rođendanski Tron polumaraton
Humanitarna trka sa preprekama u organizaciji Tribe Trails!

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed