Vesti

Koje životne lekcije možete da naučite kroz trčanje?[VIDEO]

9 komentara

Autor portala trcanje.rs i predsednik RRC Trčanje.rs Veroljub Zmijanac bio je jedan od predavča na TEDex Belgrade konferenciji. On je govorio o najvažnijim životnim lekcijama koje je naučio kroz trčanje.

Šta ste vi naučili trčeći?

 

Trčanje.rs Open Run #11
Nike Marakana Run

Povezani članci

9 komentara. Leave new

 • Super!

  Odgovori
 • Jako lepo, poučno, motivišuće i šta više reći nego svaka čast i hvala! Ja sam pronašao svoj maraton (u stvari polumaraton) uglavnom zahvaljujući ovom sajtu, odricanju, podršci porodice, dragih mi ljudi i mnogo, mnogo strpljenja. Izvukao se iz poroka, gojaznosti, aritmije, povišenog pritiska, triglicerida, depresije…. i mogu slobodno da kažem da mi je trčanje (.rs) spasilo život!

  Odgovori
  • Veroljub Zmijanac
   novembar 3, 2011 21:02

   Onda je naša misija ispunjena! Da trčanje ne bude samo trčanje… Hvala ti na ovim divnim rečima. Mnogo puno mi je drago zbog tebe!

   Odgovori
 • Stjepan Jelica
  novembar 3, 2011 23:39

  Čestitke Veki, jako vedro, nenametljivo a motivirajuće. Kada sam počeo prije tri godine trčanje.rs mi je bilo pravo otkriće,čitao sam tekstove do iznemoglosti,do tri ujutro.I sada mu se rado i stalno vraćam,ali sada već kao dio trkačke priče. To je jedna od mojih lekcija- ipak se kreće 🙂 Trčanje.rs je moj-trkački kum 🙂

  Odgovori
  • Veroljub Zmijanac
   novembar 4, 2011 10:15

   Ovo si super provalio nenametljivo a motivirajuće. To je bio cilj! Puno ti hvala, i naravno mnogo mi drago da si još uvek sa nama! Pozdrav druže

   Odgovori
 • 6:33 ziva istina! 🙂

  Odgovori
 • Kada sam shvatila da se odricem jutarnjeg spavanja da bih isla da trcanje, tada sam postala ponosna. Ponosna na to sto sam deo jedne zdrave trkacke zajednice!
  Imam cilj, idem ka njemu i necu odustati dok ga ne ostvarim.
  Veki, tebi posebno hvala sto si me „inficirao“ trkackom injekcijom…

  Odgovori

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed