blank
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Najave trka

3. humanitarni kilometar za malog Radivoja Šijaka

Ponovo pokrećemo humanitarne kilometre u nadi da ćemo skupiti bar deo sredstava koja su potrebna za lečenje malog Radivoja Šijaka, desetogodišnjeg dečaka iz Kovilja je rođen kao zdrava beba, ali je trinaesti dan svog života doživeo kliničku smrt. Dijagnostikovana mu je cerebralna paraliza, a nakon par godina i epilepsija.

Uprkos nevolji koja ga je snašla, Radivoje je veseo, nasmejan i borben.
Nedavno je u Mostaru osvojio nagradu za najbolju pesmu. Roditelji Radivoja su nezaposleni i bez stalnih primanja, ali zajedničkom borbom zajednice, uspešno su prikupljena sredstva za dve transplantacije. Nakon dva tretmana, Radivoje više nema epilepsiju i počeo je samostalno da vozi bicikl napravljen specijalno za njegove potrebe.

Potrebna su mu ukupno tri tretmana kako bi mogao da stane na noge i bude kao i svi njegovi vršnjaci. Za treću transplantaciju koja se očekuje u junu 2018. godine, potrebno je skupiti 8500€.

25.marta održava se prva trka3. Međugranični ultramaraton Osijek – Apatin. Sledeća trka je 16.aprila, maraton u Bostonu (USA).

Na trci ćemo nositi dresove sa nazivom svih firmi i lica koja budu podržali akciju.
Iznos donacije za firme je 5.000rsd, a za fizička lica 300rsd (u skladu sa vašim mogućnostima, iznos donacije može biti veći). Sva novčana sredstva se uplaćuju dikretno na račun Radivoja Šijaka. 

Računi za uplate: 
Dinarski: 160-442050-13
Devizni: 00-540-0001430.6
IBAN broj: RS35160005400001430653

*Ovim putem pozivamo štamparije koje bi izašle u susret za štampu na dresovima.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Za sve informacije u vezi akcije, možete slobodno kontaktirati Borislava Bućana:
Facebook 
– e-mail: borislav.bucan@gmail.com
– tel: 064/11 70 567  

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci