Oprema za trčanjePatike za trčanjePromo

Pouzdane, izdržljive i udobne – Mizuno Wave Sky 6 RECENZIJA

Nema komentara

Mizuno je ostao vearan dobrom starom pravilu, “ako nešto nije pokvareno, nemoj da ga popravljaš“, i zato je Mizuno Wave Sky 6 zadržao skoro sve od verzije broj 5 i testeri su ponovo potvrdili da je to odličan izbor.

Patika za svakodnevni trening za laka i duga trčanja, kada nema potrebe za žurbom, ističe se ne samo u pogledu performansi, već i u pogledu održivosti. Jedino što malo kvari utisak je cena, ali zauzvrat dobijate mnogo.

U ovoj recenziji ćemo istražiti ključne karakteristike Mizuno Wave Sky 6 patika i pružiti vam informacije o performansama i udobnosti, kao i otkriti za koje vrste trkača su najpogodnije.

MIzuno Wave Sky 6

Šta treba da znate o Mizuno Wave Sky 6

Ovo su vrhunske patike namenjene trkačima koji žele maksimalnu mekoću, udobnost i odzivnost. Glavna prednost Mizuno patika za trčanje je odnos između ublažavanja, stabilnosti i responzivnosti, kao i ravnomernog prelaska sa pete na prste i obrnuto.

WaveSky 6 je vrhunski neutralni model za trčanje s naglaskom na udobnost i mekoću.

Gornji deo patike sastoji se od dvoslojne tekstilne AeroHug mreže, koja nudi dodatnu udobnost i stabilnost stopalu.

Donji sloj je elastičan i nudi izvrsno prianjanje, a gornji sloj je manje elastičan i deluje kao stabilizator. Pogodan je i za teže trkače zbog stabilnosti koju pruža nova penasta talasasta ploča.

Srednji đon se sastoji od kombinacije Enerzy i Enerzy Core pene, koje trkačima nude još više udobnosti, mekoće i responzivnosti.

Donji ili spoljnji sloj đona je od x10 karbonske gume, koja osigurava izvrsno prianjanje na različitim podlogama.

Performanse

Mizuno Wave Sky 6 donosi izvanredne performanse za trkače svih nivoa. Ove patike su opremljene sa tehnologijom Mizuno Enerzy, koja pruža izuzetnu energetsku povratnu reakciju i amortizaciju tokom trčanja. To znači da ćete moći da trčite duže, bez osećaja umora ili neprijatnosti.

Tehnologija Wave Plate donosi stabilnost i podršku stopalima, čime se smanjuje rizik od povreda i povećava efikasnost trčanja.

Dodatno, gornji deo patike je izrađen od prozračnog materijala koji omogućava cirkulaciju vazduha i održava stopala suvim tokom dužih trka.

Udobnost

Mizuno Wave Sky 6

Jedna od najzapaženijih karakteristika ovog modela je njihova izvanredna udobnost. Unutrašnjost je obložena mekanim materijalom koji pruža dodatnu podršku i udobnost stopalima.

Posebno dizajniran jezik patike omogućava ravnomerno raspoređivanje pritiska trakača, što smanjuje mogućnost iritacije ili žuljanja.

Patike su anatomski oblikovane kako bi se savršeno prilagodile stopalima i omogućile prirodan pokret tokom trčanja.

Ove karakteristike čine Mizuno Wave Sky 6 patike idealnim izborom za trkače koji žele maksimalnu udobnost tokom dužih trka ili intenzivnih treninga.

Za koga su Mizuno Wave Sky 6 patika?

Ove patike su za vas ako:

  • želite da u njima pređete veliku kilometražu na LSD treninzima
  • tražite patiku koja je pouzdana, stabilna i ima mnogo udobnosti, amortizacije i natprosečne izdržljivosti.
  • ste nosili Mizuno Wave Sky 5 i ako vam se svidela, svideće vam se i ovaj model.

Ovo su višenamenske patike koje odgovaraju različitim vrstama trkača. Njihova izvanredna podrška i udobnost čine ih pogodnim izborom za trkače sa neutralnim do blago prekomernim pronacijama.

Mizuno Wave Sky 6 patike za trčanje su neosporno izvanredan izbor za sve trkače koji cene podršku, udobnost i performanse.

Sa naprednim tehnologijama kao što su Mizuno Enerzy i Wave Plate, ove patike pružaju izvanrednu amortizaciju i energijsku povratnu reakciju.

Udobnost je na najvišem nivou zahvaljujući mekanom materijalu i anatomskom dizajnu. Bilo da trčite duže staze ili brže intervale, Ove patike će vas podržati tokom svake trke. Iskoristite prednosti ovih patika i unapredite svoje trkačko iskustvo!

Tehnologije koje se nalaze u Mizuno Wave Sky 6

Mizuno Enerzy – je novi materijal u donjem delu đona, mekaniji je pruža više udobnosti i veći povrat energije od svih materijala do sada. Zbog te povratne energije trčaćete brže.

Mizuno Enerzy core – je mekan, udoban i elastičan materijal u gornjem delu srednjeg đona koji daje više povratne energije

AEROHUG  dvoslojni tekstilni gornji deo patike. Donji sloj je elastičan i omogućava patici da se dobro fiksira uz nogu, a gornji deo je manje elastičan, i ima funkciju stabilizatora

AirMesh – novi, lakši, elastičniji i čvršći materijal (tkana mrežica) na gornjem delu patike. Pruža izvrsnu prozračnost patike za trčanje.

DYNAMOTION FIT Sistem, koji omogućava da gornji deo patike prati pregibanje stopala i s tim sprečava nestabilnost noge u patici.

Mizuno Wave

SMOOTH RIDE tehnologija, koja omogućava optimalnu udobnost i užitak kod trčanja. Novi srednji deo patike, koji je Mizuno razvio na temelju najnovijih kompijuterskih simulacija trčanja. Smooth ride omogućava bolje ublaživanje udaraca i povećava gipkost patike za trčanje. Produžena Wave ploča stvara lakši prenos težišta sa pete na prste.

X10 – Posebna guma, 80% postojanija od postojeće. Nalazi se na delu đona, koji se najviše troši te efikasno štiti đon i produžava vek trajanja patike.

Mizuno Wave Rider 26 – kvalitetne trkačke patike za uživanje u trčanju RECENZIJA
Najbolji modeli patika za rekreativce ovog leta
Tags: , , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed