* NaslovnaPatike za trčanje

Mizuno Wave Rider 27

Nema komentara

Mizuno Wave Rider 27 je odličan izbor patike za svakodnevni trening koji može da se nosi sa većinom vrsta trčanja osim treninga brzine. Odlično se vezuje za nogu, pruža glatku vožnju i imate lagan osećaj sa dovoljno podrške i jastučića da vas vodi kroz sve vaše kilometre.

Ko bi trebalo da kupi Mizuno Wave Rider 27?

Ova patika odgovara svima koji traže patiku za svakodnevni trening koji može da se bavi laganijim kilometrima, ali takođe ima kapacitet za nešto tempa. Dakle ako ste trkač koji želi jednu patiku za sve, ovo je model koji treba da probate.

Ko ne bi trebalo da kupi Mizuno Wave Rider 27?

Ako živite na veoma toplom području, ova patika može biti malo vruća tokom sunčanih i vrelih dana. Možda ne biste trebali da je kupite za letnje kilometre ako vam to smeta. Takođe, ovo je patika sa visokim padom (12mm). Ako vam to smeta, onda potražite drugu opciju.

mizuno wave rider 27

Opšti utisak

Mizuno Wave Rider 27 su neutralne trening patike koje se ističu svojom jednostavnošću i praktičnošću. Za one koji su koristili verziju 26, nadogradnja u ovom modelu je u tome da dolazi sa još lakšim gornjim delom i nešto mekšim sistemom za ublažavanje udarca.

Ove patike se odlično prilagođavaju stopalu i odgovaraju pravoj veličini. Međutim, imaju pad peta-prsti od 12mm, što može biti malo prevelika razlika za neke korisnike.

Ovaj model je odličan izbor za svakodnevne treninge. Mogu se nositi sa većinom vrsta treninga i trka, osim onih gde su potrebne veće brzine, poput baš brzih intervala. Dakle, ako ste rekreativac koji trči tempom 6:00-4:50 biće ok za sve treninge, ali ako ste brži trkač koji intervale radi na 3:30 možda će vam za takve treninge odgovarati neki drugi model.

Gornjište patike

Sam gornji deo patike je mesto gde dolaze izmene u odnosu na verziju 26.

Materijali su lakši u odnosu na prethodnu verziju. Jezik je zaštićen i napravljen od mekog, pomalo debelog materijala koji može izazvati osećaj toplote na vašim stopalima tokom vrućeg vremena.

Pertle su ravne i dobro obavljaju posao vezivanja, bez potrebe za duplim cvorom. Patika odgovara veličini. Peta se lepo obavija oko stopala bez trljanja ili iritacija.

Gornji deo je dobro dizajniran i najbolje se pokazuje u hladnijem vremenu.

Đon I srednji đon patike

Jedini deo Wave Rider 27 koji je relativno nepromenjen u odnosu na verziju 26 je jedinica đona.

Đon je napravljen od X10 karbonske gume koja deluje izdržljivo i obezbeđuje dobro prianjanje na klizavim putevima.

Pena je napravljena od Mizuno Enerzy materijala koji pruža dovoljno mekoće kako bi vašim stopalima pružio udobnost tokom dugih kilometara.

Mizuno već dugo koristi Mizuno Wave – ploču koja pomaže u pružanju stabilnosti i prenosi energiju pri svakom koraku. Ova tehnologija omogućava udobno trčanje i čini da lagani napor bude malo brži.

Mizuno Wave Rider 27 – zaključak

Mizuno Wave Rider 27 je izvanredni model za svakodnevni trening. Uzimajući u obzir sve, osim leta, ovo je izvanredna patika koja će pokriti bezbrojne kilometre izvan tih bržih treninga.

Postoji razlog zašto je ova patika u svojoj 27. inkarnaciji. Ispunjava mnoge kriterijume patike za svakodnevni treing.

 

11-godišnja devojčica oborila svetski rekord na 5K
Đuro Borbelj osvojio četvrtu titulu seniorskog prvaka Srbije u 2023. godini
Tags: , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed