Najave trka

Prijavi se na Prvi GranFondo u Srbiji (Beograd) 1. oktobra!

Nema komentara

GranFondo trke su “skrojene” za svakoga. Bilo da ste iskusan vozač koji želi da pomeri svoje granice ili novajlija u svetu biciklizma koji prati svoj tempo, Granfondo svakome pruža stazu po meri i pravo društvo za vožnju!

Prva „Velika Vožnja“ stiže i u Beograd u nedelju 1. oktobra! Pored Gran (126km) i Medio (75km) Fonda, organizatori su spremili i iznenađenje – Fun Fondo (4km) i Kid Fondo (guralice i vožnja oko čunjeva) za najmlađe i najslađe učesnike!

Start trke je na Terazijama u 11h

Stotine biciklista, počev od rekreativaca pa do eksperata podstaknuti su i motivisani da učestvuju u ovom događaju zbog zajedničkog druženja, živopisnih predela kroz koje se vozi, ličnih postignuća i prilike da se osvoje brojne nagrade u raznim kategorijama.

Šta je GranFondo (Velika Vožnja)?

Reč je o biciklističkoj manifestaciji sa ogromnim brojem učesnika, koja je u proteklih 50-tak godina doživela neverovatnu popularnost u Evropi i proširila se širom sveta.

Zamislite Granfondo kao kombinaciju grupne vožnje, trke i biciklističke ture u jednom jedinom događaju. Pomoć mehaničara, hitna medicinska pomoć, hrana i osveženje pre, za vreme i posle trke, na raspolaganju su svakom učesniku. Žurka na točkovima!

GF podrazumeva:

  • izazovne staze
  • elektronsko merenje vremena
  • fantastične poklone
  • sajam biciklističke opreme
  • dobro opremljene okrepne stanice
  • mobilnu pomoć na drumu
  • zajedničku zabavu posle trke

Granfondo vozači uvek iznova popravljaju sopstvene rekorde, izazivaju na “dvoboj” svoje prijatelje i klupske drugove, iskušavaju sebe do krajnjih granica, a mnogi voze da pobede!

Biciklistička federacija Italije, kolevke Granfonda u ranim sedamdesetim godinama prošlog veka, definiše ga kao:

  • najmanje 120km dugačku stazu,
  • sa elektronskim merenjem vremena od starta do cilja i
  • nagradama za pobednike u svakoj od (starosnih) kategorija.

Ukratko, kako u Italiji, tako i širom Evrope, GranFondo trke su trke za svakoga. Jedno je sigurno – biciklizam je važan deo naše budućnosti!

Oprobaj se, pomeri granice i osvoji nagradu – prijavi se ovde na Skyline Granfondo Belgrade!

Dužine GF trasa:

GranFondo

MedioFondo

Raspored prijava:

Prijave do 29.09.2017. 30€

„Last minute” prijava: 30.09.-1.10.2017. 40€

Napomena: broj prijavljenih takmičara na dan trke je limitiran na 10 učesnika uz obaveznu dokumentaciju – ID document, osiguranje i zdravstveni pregled

FUN Fondo

Zajedno sa GranFondo i MedioFondo trkama, startuje i FUN Fondo. Kako biste učestvovali u ovoj vožnji potrebno je da 1. oktobra svojim biciklom dođete na Trg Nikole Pašića u 10:00 da biste preuzeli svoje brojeve i u 11:00 krenuli u zabavu!
Dužina rute je 4km, kotizacija se ne plaća, a obavezno je poneti dobro raspoloženje! 🙂

KID Fondo

Najmanja vožnja za najmlađe učesnike! 🙂
1. oktobra, na potezu Kolarčeva-Terazije, deca uzrasta od 2 do 5 god će se oprobati u trci guralica (bicikl bez pedala).

Pobednik osvaja prvi bajs sa pomoćnim točkovima + vikend na planini za sebe i svoje roditelje!

Za one malo starije, preko 6 godina i osnovce do 4. razreda, organizatori su pripremili takmičenje u sporoj vožnji oko čunjeva.

Najbolji dobija bicikl + vikend na planini za sebe i svoje roditelje!

Draga deco, povedite vaše roditelje u malu biciklističku avanturu! Potrebno je da zajedno sa roditeljima dođete u 11:00 u kancelariju Trke na Terazijama gde ćete moći da preuzmete svoje startne brojeve. Vožnje počinju u 11:30, a zabava se završava Moskva šnit tortom!

Beograd je dobio još jedan polumaraton! #savethedate
Oktobarska Trka Sećanja 2017 #najava
Tags: , , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed