Najave trka

Mostar Halfmarathon – rane prijave u toku!

Nema komentara

Da li ste znali da na gradskom području Mostara postoji desetinak mostova – a ovaj polumaraton će vas sprovesti mnogima od njih! Prijave su otvorene na linku na kraju teksta!

Mostar Run Weekend

Mostarski polumaraton je središnji događaj „Mostar Run Weekend-a“ i održaće se 21.3.2020. godine. Trka je zamišljena kao „polumaraton mostova“, u prvom delu ide neposrednom uz reku Neretvu, a drugi deo prolazi gradskim ulicama i parkovima. Tokom trke se pređe preko 7 gradskih mostova tako povezujući kulture, religije i različitosti dva dela grada trkačkom vrpcom zajedništva i tolerancije. Svake godine Mostarski polumaraton beleži sve veći broj trkača, kako domaćih, tako i stranih.

Pored polumaratonske trke kao centralnog događaja, program je obogaćen Humanitarnom trkom građana u dužini od cca 4km, kao i dečijom trkom u dužini od 1km. U sklopu manifestacije održava se i specijalizovana konferencija o trčanju „How To Run“  sa svim aktuelnim temama iz tog područja i renomiranim predavačima.

Još ponešto o Mostaru…

Mostar kao kulturno, privredno, turističko i univerzitetsko središte najveći je grad u Hercegovini. Grad Mostar je ime dobio po čuvarima mostova („mostarima“) na obalama reke Neretve. Ubraja se u jedan od najlepših gradova u Bosni i Hercegovini. Neretvu premošćuje i Stari most, koji se zajedno sa starim gradskim jezgrom od 2005. godine nalazi na popisu zaštićene kulturne baštine UNESCO-a.

Puno je razloga za posetu Mostaru, stoga rezervišite svoje mesto i iskoristite mogućnost rane prijave na http://kinezis.ba te provedite nezaboravan vikend u Mostaru 20.3.2020 – 22.3.2020. godine!

6. planinska trka na Košutnjaku – Očekuje se bar 400 takmičara!
Zimske Dunavske čarolije – epizoda slučajni partneri
Tags:

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed