Najave trka

Kick Off Nove Fitnes Sezone u Belexpocentru

Nema komentara

Već najavljeni prvi regionalni Sajam fitnesa i velnesa WELLFIT™ koji će se održati od petka 16. do nedelje 18. septembra ove godine u Belexpocentru u Beogradu, kreće sa novim razlozima zašto svako ko voli i živi zdrav život mora biti deo ovog događaja.

Sa ponosom, već sada možemo reći da je hala popunjena i najaviti učestvovanje najuticajnijih i etabliranih kompanija iz fitnes industrije iz Srbije i sveta, a naglasak sajma biće posvećen sve prisutnijoj wellness industriji.

Oba dana, program sajma osmišljen je na način da ceo Belexpocentar „diše“ sa događajima, gostovanja internacionalnih prezentera Pawela Oracz,  Brian Pascanet i Tony Cicala, voziće se humanitarni SPINNING® maraton, u susret Olimpijadi, PUMA i Husein Bolt nagrađuju najbrže i na kraju kao kulminacija samog Sajma u nedelju 18. septembra veliko CROSSFIT takmičenje!

Ulaz na sajam je besplatan, a očekuje se više hiljada posetilacaViše informacija o programu, učesnicima i samoj konvenciji potražite na zvaničnoj stranici www.wellfit2011.rs

II Koceljevački Klima Bloc maraton
Petnaesti Beogradski ultramaraton

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed