* NaslovnaNajave trka

Doživite najbolji tim bilding sa kolegama na SUBOTICA BUSINESS RUN – rane prijave još 2 dana!

Nema komentara

Najveći sportsko-kompanijski događaj u Srbiji, serija poslovnih trka Serbia Business Run okupiće ove godine preko 11.000 zaposlenih iz 700 najfit kompanija u 4 najveća poslovna centra Srbije: Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Subotici.

Drugu godinu za redom, Subotica će biti domaćin prve trke u seriji – Subotica Business Run u četvrtak 16. aprila na Palićkom jezeru.  

Trenutno je prijavljeno 382 učesnika kompanija i organizacija iz Subotice, Sombora, Ade, Kanjiže i drugih gradova na severu Vojvodine.

Budite među najbržima! Iskoristite najpovoljnije uslove – RANE PRIJAVE su otvorene do četvrtka 12. marta u ponoć. Okupi tim, prijavi se na vreme i uštedi serbiabusinessrun.com/subotica/

Kroz trčanje i zabavu, na Subotica Business Run okupljamo oko 700 zaposlenih iz 100 organizacija privatnog i javnog sektora. U trci na 5km mogu da učestvuju zaposleni iz kompanija, udruženja, javnih preduzeća, škola, fakulteta…bez ograničenja pola učesnika i broja učesnika. 

Ove godine SVI zaposleni, ali i članovi porodica, prijatelji, poslovni saradnici… mogu da učestvuju u ovom jedinstvenom tim bildingu. 

Ako ne možeš da trčiš ili hodaš 5km, dođi da podržiš kolege, jer “KO NE TRČI, NAVIJA!”

Tim Termovent na Subotica Business Run 2019

Kreirali smo specijalne NAVIJAČKE PAKETE kako bismo uključili sve vas koji želite da doprinesete ovom epskom spektaklu! U pakete je uključena večera i piće, pristup trkačkom gradu i žurka. Saznaj više ovde

Vidimo se na stazi, 16. aprila na Subotica Business Run.

Mortonov neurom: bolno stanje prednjeg dela stopala. Šta je uzrok i kako se leči?
Beogradski maraton se odlaže za 18. oktobar 2020.
Tags: ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed