Najave trkaTriatlon

Sezona domaćeg triatlona počinje! Otvorene prijave za 11tri Belgrade seriju trka

Nema komentara

Pored sada već tradicionalne poludistance, koju ovog septembra organizujemo četvrti put zaredom, od ove godine u kalendar smo ubacili još dva triatlonska događaja. Prva u seriji trka za ovu godinu će se održati 24.05.2020. godine na Adi Ciganliji gde će se takmičari trkati u sprint disciplini.

Nakon otvaranja sezone na Adi, domaćin Olimpijskog triatlona biće Veliko Gradište 28.06.2020. godine. Na obe trke za tri prvoplasirana takmičara u svakoj kategoriji obezbedili smo medalje i robne nagrade.

Ciklus zatvaramo 20. septembra velikom 11TRI BELGRADE trkom na Adi Ciganliji, u kojoj će preko 400 učesnika pokušati da ostvari svoje lične rekorde, kako pojedinačno, tako i u štafetnim trkama.

Na ovoj trci smo pored robnih obezbedili i vredne novčane nagrade za prva tri prvoplasirana takmičara u svakoj kategoriji

Za sve triatlonce ili one koje koji to žele da postanu, otvorili smo vrata našeg 11TRI Kluba, poznatijeg kao Kuća triatlona, koji se nalazi na Adi Ciganliji iza terena za golf. Tamo svi zainteresovani, svakodnevno mogu da dobiju odgovore na sva pitanja koja imaju vezana, kako za triatlon, tako i za fizičku pripremu. Na raspolaganju stoje stručni treneri za individualan rad sa decom i odraslima, kao i sva potrebna oprema.

Po potrebi organizujemo i razna savetovališta, panel diskusije i druge vidove informisanja za sve zainteresovane ljude koji bi želeli da počnu da se bave triatlonom, ili bi da svoju formu poprave i podignu kod nas u klubu.

Rolnice se kotrljaju i ovog proleća! A Spring Rolls tim nam otkriva novine i zanimljivosti koje možda niste znali
Doživite najbolji tim bilding sa kolegama na SUBOTICA BUSINESS RUN – rane prijave još 2 dana!
Tags: , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed