Blog & KolumneTrkači reporteri

Trčanje.rs na poslednjem kolu Zimske lige Lagvić u Hrvatskoj

Nema komentara

Vidimo li se u Zagrebu?

Lak za raspoznavanje. Imam zelenu kapu, niđe niko taku nema :))

U subotu, nedelju i ponedeljak biću u Zagrebu u poseti svojim prijateljima, alumnistima Fonda Dr Zoran Đinđić. Nadam se, da će biti karata i za Depeche Mode, a ono što čitaoce Trčanje.rs iz Hrvatske može posebno zanimati jeste i učestvovanje na poslednjem kolu Zimske lige Lagvić.

Hrvatska danas ima nekoliko desetina organizovanih liga i biće mi posebno drago da se upoznam sa organizatorima lige na Sljemenu (AK Sljeme), koja mi se čini da je i najveća. Veoma interesantne ideje, poput tematskih nagrada za svako kolo, su nešto na šta ćemo i mi obratiti pažnju. Kao što znate naši zajednički treninzi na Adi bi jednog dana trebalo da izrastu u Beogradsku trkačku ligu 🙂

Posebno će mi biti drag i nadam se obostrano koristan susret sa Nedeljkom, urednikom sajta Utrke.net. Očekujem da ćemo podeliti iskustva u vođenju najvećeg hrvatskog i sprskog portala o trčanju, te možda i dotaći temu Aktivnog života, koju kao što znate polako počinjemo da uvodimo u našu priču o trčanju.

Nažalost, Dejana Patrčevića, čoveka koji je pravi balkansko-motivaciono-sporstki mag neću sresti jer se, trenutno, sprema u Istri zbog lošeg vremena u Zagrebu.

Svim ostalim čitaocima našeg sajta iz Hrvatske upućujem poziv da se upoznamo i vidimo nakon trke u nedelju u 10h. Biće mi zadovoljstvo da čujem vaše utiske, predloge u vezi sajta. Želja mi je i da vas dočekamo u Beogradu i okviru akcije „Trčite sa nama Beogradski maraton„, pa ako imate pitanja tu sam. Moj telefon je 00 381 64 50 72 603. Pozdrav i vidimo se! Veki.

Dogodilo se na današnji dan
Trčanje uz Rtanj – sjajno iskustvo koje treba doživeti

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed