Najave trkaTrkeVesti

Šta su Majors za maratone, to su SuperHalfs za polumaratone

Nema komentara

Pre dva vikenda održao se polumaraton u Valensiji. Ujedno i poslednji polumaraton ove godine iz serije SuperHalfs.

Šta je SuperHalfs?

Radi se o seriji polumaratona koji su na nivou najboljih svetskih polumaratona. Na ovim stazama su se obarali rekordi, a poseduju elitne oznake svetskih atletskih trka i/li se održavaju na stazama Svetskog atletskog prvenstva (IAAF). I sertifikovane su od strane AIMS-a i/li su dobile standard za trku sa 5 zvezdica od strane Evropske atletike.

Serija od pet veličanstvenih polumaratona će vas odvesti u Lisabon, Prag, Kopenhagen, Kardif i Valensiju.

O čemu se zapravo radi

SuperHalfs i polumaraton u Kardifu

„Svetski elitni trkači putuju od grada do grada, od trke do trke i od izazova do izazova. Oni to rade za slavu i rekorde. SuperHalfs je način da vas i druge rekreativne trkače pošaljemo na sopstvenu avanturu trčanja.“

SuperHalfs

SuperHalfs okuplja jedne od najboljih 5 polumaratona u Evropi. Možete se prijaviti na svau trku individualno, ali je važno da upotrebite broj iz vašeg SuperHalfs pasoša kako bi svaka trka bila registrovana.

Preko njihovog sajta se možete prijaviti na svih 5 događaja, i na taj način uštedeti (cena je 230EUR za svih pet). Nažalost, kapaciteti za sledeću godinu su popunjeni.

Ako uzmete propusnicu preko sajta, važno je da znate da su unosi za svaki događaj ograničeni, tako da propusnica ne garantuje pristup svakoj trci – morate se prijaviti. Ako je godina rasprodata onda možete iskoristiti pristupni kod da za sledeću godinu (kada se taj događaj registruje otvara se proces unosa).

Spojite lepo i još lepše, trčite u gradu koji želite da posetite, dok trčite kroz, slobodno se može reći, vinske rute ovih pet gradova.

Prijavite se kako biste preuzeli SuperHalfs pasoš

SuperHalfs Pasoš

Prijavite se na sajtu, i dobićete SuperHalfs passport. Radi se o virtuelnom pasošu koji se sadrži 36 znakova (SuperHalfs Passport Number) koji služi kao identifikacija na svakoj od trka serije. Nakon svake trke dobićete pečat na svom virtuelnom pasošu koji potvrđuje vaše učešće.

Važno je da upišete SuperHalfs broj pasoša prilikom registracije na svaku trku serije.

Vaš jedini trošak je trošak kotizacije na svakoj od trka. Da biste bili deo ovog izazova nije potrebna nikakva naknada.

Ako niste znali za SuperHalfs do sada a istrčali ste neki od ovih 5 polumaratona ove godine, napravite nalog OVDE. Idite na tab gde piše Passport, zatum Result sa leve strane i popunite formular sa svojim podacima. Oni će proveriti unete informaije, a zatim dodati u vaš pasoš.

Za 36 meseci do SuperRunner-a

Valensija polumaraton

Postajete SuperRunner ako završite svih pet trka u roku od 36 meseci, počevši od datuma kada završite svoju prvu trku. Redosled učestvovanja na trkama nije bitan. Ukolliko prođe više od 36 meseci od prve trke iz serije na kojoj ste učestvovali, ona se briše i uzima se sledeći završeni polumaraton kao parametar za novih 36 meseci.

Proces pomeranja datuma početka 36 meseci može se desiti onoliko puta koliko vam je potrebno da se takmičite u svih pet trka u bilo kom periodu od 36 meseci. Naravno, to znači da ćete možda morati da ponovite više od jednog polumaratona drugi (ili čak treći ili više) puta dok ne postanete SuperRunner i osvojite medalju za kompletiranje svih pet u periodu od 36 meseci.

Superhalfs medalje na cilju u Valensiji

Ukoliko ste već trčali neki od ovih 5 polumaratona, neće se računati. Serija je počela u aprilu 2022. tako da se samo učešće od tog datuma pa nadalje računa.

Kada završite svoju četvrtu trku i uđete u poslednju, organizatori će biti obavešteni da bi trebalo da očekuju SuperRunner-a. Što znači da će vaša SuperMedalja biti spremna za preuzimanje kada pređete cilj pete trke.

Svaki trkač koji završi seriju će osvojiti SuperMedalju, koja se preuzima nakon završetka pete trke. Njihovo ime će se takođe pojaviti u Kući slavnih na www.superhalfs.com.

Koje benefite dobijate od SuperHalfs-a

Prve Superhalfs medalje su podeljene

Super trkačima će biti ponuđen niz pogodnosti:

  • Prioritetni pristup vestima o otvaranju registracija svake od 5 trka.
  • Zagarantovan pristup trci (čak i ako je rasprodata) dostupan preko zvaničnih partnerskih humanitarnih organizacija (morate prikupiti unapred dogovorenu sumu novca za dobrotvornu organizaciju koja obezbeđuje vašu prijavu)
  • SuperRunners će moći da kupe ekskluzivnu robu brenda SuperHalfs bilo na trkama ili preko sajta (kada bude dostupna). Zvanični asortiman robe još uvek nije dostupan, ali će biti lansiran u budućnosti.
  • Super Runners će imati ekskluzivan pristup ponudama i popustima koje nude partneri i sponzori. Takođe će moći da pristupe sadržaju RealBuzz-a preko sajta.
  • Imaće pristup digitalnom pasošu koji se može koristiti za praćenje učešća u seriji ili kreiranje sadržaja za deljenje sa prijateljima i porodicom na društvenim mrežama.
  • Superhalfs medalja

Superhalfs medalja 2022

Finalna SuperHalfs medalja

Dizajn medalje prikazuje sve ovogodišnje rute polumaratona i panoramu njihovih gradova! SuperMedalja će biti dodeljena svim trkačima koji završe SuperHalfs seriju. Prvi takmičari se očekuju su oni koji su istrčali polumaraton u Valensiji.

FK Miljakovac pokrenuo akciju „Sačuvaj lopte“ kako bi podigli svest o raku testisa
Ashton Kutcher trči na Njujorkškom maratonu u dobrotvorne svrhe
Tags:

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed