Najave trkaVesti

Vučko Trail 2020 – Besplatne startnine za one koji su učestvovali na svim izdanjima trke do sada!

Nema komentara

Jedna od najlepših planinskih trka u regiji, najavljuje svoje peto, jubilarno izdanje za 20. juni 2020. godine, a prve prijave već stižu.

Peto izdanje Vučko Traila u organizaciji Planinarskog društva Željezničar održaće se u subotu 20. juna 2020. godine. Zvaničan početak prijava najavljen je spektakularnim videom koji evocira najlepše prizore sa ovogodišnje trke.

Vučko Trail najbrojnija je trail trka u Bosni i Hercegovini, koja je ove godine okupila 579 takmičara iz 21 zemlje sveta, te im ponudila jedinstveno sportsko iskustvo trčanja  kroz netaknute planinske predele Bjelašnice i Visočice. 

Ono po čemu je trka posebna jeste to da se odvija na tri staze, različitih težina i dužina, tako da je atraktivna kako iskusnim trail trkačima, tako i rekreativcima i onima koji se tek žele okušati u trčanju u prirodi. I naredne godine, trka će se odvijati na stazama dužine 13, 37 i 63 kilometra, pa će svi zainteresovani moći da odaberu pravu dužinu za sebe.  

Za četvrti Vučko Trail tražio se „broj više“, pa je organizator odlučio za peto izdanje trke limit podići na 750 takmičara. Svi zainteresovani već se mogu prijaviti na https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1058, uz povoljnije cene startnina za izvršene uplate do 2. marta 2020. godine.

„Video koji smo objavili je naša najbolja najava – kratka, ali nabijena emocijama. Emocijama trkača, ali i sviju nas koji godinu dana živimo Vučko Trail i trudimo se da bude sve bolji i da opravdamo povjerenje ljudi koji su nam poklonili svoje vrijeme. Mnogo je trka u svijetu i u regionu i zato nam mnogo znači kada trkači prepoznaju naš trud i vraćaju nam se iz godine u godinu.

To povjerenje smo odlučili nagraditi, pa 2020. godine, pored ovogodišnjih pobjednika, besplatne startnine poklanjamo trkačima koji su učestvovali na svim izdanjima trke do sada.

Izuzetno smo ponosni što nam se iz godine u godinu pridružuju trkači iz sve više zemalja svijeta, ali naša je najveća želja da imamo što više domaćih trkača, zbog kojih sve ovo i radimo. Obećavamo vam da i naredne godine idemo jače, više i duže. Vaše je samo da nam se pridružite.“, izjavio je Dalvin Kadirić, ispred organizacionog tima Vučko Traila.  

NAUKA: Šta se krije iza uspeha Eliuda Kipčogea i istrčanog maratona ispod 2 sata??? [DUGAčAK TEKST]
6. planinska trka na Košutnjaku – Očekuje se bar 400 takmičara!
Tags: , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed