Najave trka

Valjevo te čeka! – 2. Valjevski polumaraton

Nema komentara

Poneseni uspehom ostvarenim organizacijom 1. Valjevskog polumaratona kao i više nego pozitivnim reakcijama trkača, pozivamo vas da se priključite najlepšoj priči koja se održava u ovom sjajnom gradu!

2. Valjevski polumaraton održaće se 8.juna sa početkom u 18 časova. Pored trke na 21 km program uključuje i trku zadovoljstva dužine 10.5 km i trku osnovaca na 500 m.

U okviru polumaratonske trke trkači će trčati dva kruga dužine 10.5 km.

Svi koji nisu imali priliku da upoznaju Valjevo imaće priliku da trče trasom koja oslikava prirodne lepote valjevskog kraja, a trkači će pre svega imati priliku da upoznaju jednu od najčistijih reka u Srbiji – Gradac.

Pored šarenolike prirode imaće priliku da se upoznaju sa bogatom istorijom prolaskom kroz stari deo Grada (Tešnjar) koji je načuveno poznat istorijski spomenik sa mnogim autentičnim zanatskim radnjama još iz turskog doba a gde se danas snimaju mnogi poznati domaći filmovi iserije.

Oni koji su već učestvovali na 1. Valjevskom polumaratonu imaće priliku da ponovo uživaju i podsete se svih lepota koje naš mali grad ima da ponudi, uz izmene budući da trasa trke neće biti istovetna prošlogodišnjoj.

8. juna Valjevo će biti najbolji domaćin svojim trkačima ma odakle oni stigli. Svi su dobrodošli uz širok osmeh domaćina koji će se potruditi da svoje trkače isprati sa puno lepih uspomena.

Prijave

Prijave za 2. Valjevski polumaraton već uveliko traju. Svi koji se nisu do sada prijavili mogu to učiniti putem sajta: valjevskipolumaraton.com.

Svaki učesnik, svojom prijavom potvrđuje da je upoznat/a sa propozicijama takmičenja i rizicima učešća na sopstvenu odgovornost i da će se tokom trke ponašati u skladu sa Zakonom i osnovnim načelima takmičenja, prema okolini i drugim učesnicima. Takmičari mlađi od 18 godina,moraju imati pisanu saglasnost roditelja.

UPLATA STARTNINE (POLUMARATON/ TRKA ZADOVOLJSTVA)
Od 04.02.2019 pa do 28.02.2019 cena startnine iznosi — 1.200,00 din
Od 01.03.2019 pa do 01.05.2019 cena startnine iznosi — 1.300,00 din
Od 01.05.2019 pa do 26.05.2019 cena startnine iznosi — 1.500,00 din

Stranim državljanima je omogućena uplata startnine na licu mesta ili putem paypal/payoneer servisa. Cena startnine je 13 eura. Neophodno je da nas kontaktirate ukoliko uplaćujete iz inostranstva.

Ne propustite priliku da postanete deo moderne trkačke istorije grada na Kolubari. Neka vaši koraci naprave nove vibracije pozitivne energije na valjevskim ulicama.

Valjevo te čeka da se sa njim družiš, Valjevo lepotom vraća kad njim korak pružiš.

Uskoro više informacija o detaljima trke na sajtu i Facebook-u .

Organizatori trke SU “Varatonac” se vode mišlju da za trkačku porodicu i za one koji tek žele da postanu deo nje nema boljeg načina za upoznavanje Valjeva od Valjevskog polumaratona.

Uz slogan “Valjevo te čeka!” za kraj vam citiraju stihove Matije Bećkovića:

“Kada dođeš u bilo koji grad
ako taj grad slučajno bude Valjevo
doći ćeš putem kojim si morao doći.”

Promo video:

Dok dišem, nadam se – trka koja otkriva značenje 65 ruža
Master kup treking lige Srbije u okviru Dana planinara
Tags:

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed