Najave trka

ADIDAS Škola trčanja 16/17 – počnite da trčite sa nama [upis 20.11]

Nema komentara

Zimski semestar ADIDAS Škole trčanja 2016/17 startuje upisom u nedelju 20. novembra 2016 i traje do 1. maja. U sklopu priprema treniraćemo u toploj sali, a treneri će se postarati se da izgradite pozitivne navike, steknete formu svog života i završite Beogradski maraton 22. aprila 2017. godine.

Upis će se održati u kafeu Azbuka, u ulici Kralja Milana 2,  u nedelju 20. novebra 2017 od 11-12:30. Sve informacije ćete dobiti i na mejl nakon prijave na sajtu Škole trčanja.

Šta je ADIDAS Škola trčanja?

Kada odlučimo da počnemo sa trčanjem, iz pozicije nekog ko je dobar deo života proveo sedeći, trčanje je poput odlaska u džunglu bez vodiča. Često se toj situaciji ne snađemo baš najbolje: brzo se demotivišemo, neretko povredimo i na kraju odustanemo od avanture. 

Beskompromisno smo opredeljeni za bezbedno trčanje i zato smo svim našim polaznicima obezbedili BESPLATAN LEKARSKI PREGLED kod sportskog lekara – to je vaša ulaznica u svet trčanja!

ADIDAS Škola trčanja je program koji stvara preduslov za kvalitetno bavljenje trčanjem. Program koji polako i postepeno, na bezbedan i sistematičan način gradi temelj običnim ljudima da dostignu najbolju formu života.

Šta je cilj ADIDAS Škole trčanja?

Pogledajte ovaj video. To su ljudi koji su pre tačno godinu dana upisali zimski semestar  škole u 2015. godini. Ovo je njihova završna trka na Beogradskom maratonu 2016. godine. Slično iskustvo čeka i sve vas koji upišete ovaj semestar.

Cilj Škole trčanja je da postanete srećniji, zdraviji i jači ljudi, brži i bolji trkači i trkačice. U sklopu tog iskustva, istrčaćete 5km ili 21km na Beogradskom maratonu 22. aprila 2017. godine.

Kako radimo (kada je napolju zima)?

Kroz Školu trčanja je prošlo više od 2.000 ljudi, a to je ogromno iskustvo koje nam daje uvid u najbolja moguća rešenja. Pristup radu je individualno-grupni. Treniramo 3x nedeljno. 

Osnovna ideja je da trčanje čini da se osećate dobro, a da vas ne umara, dodatno stresira i opterećuje. U Školi trčanja govorimo o skladnom, harmoničnom i funkcionalnom telu i trčanju koje će doprineti poboljšanju sveukupnog života pojedinca.

Trčimo napolju, ali nam je na raspolaganju topla sala ponedeljkom i sredom u kojoj se presvlačimo, zagrevamo, istežemo…

Treniramo u toploj sali SportActive (podno grejanje) i radimo treninge iznenađenja u Atletskoj dvorani, mestu gde treniraju profi trkači i atletičari. Obezbedili smo licencu svim našim polaznicima u Atletskom savezu Srbije.

Informacije o terminima i lokacijama

Treninzi Škole trčanja se održavaju tri puta nedeljno, što je optimalni nivo opterećenja za početnike. Trčimo na dve lokacije, na kojima je obezbeđen prostor za presvlačenje.

  • Ponedeljak 18:00 – 19:30, Ušće, Brankov most (SportActive sportski centar*)
  • Sreda 18:00 – 19:30, Ušće, Brankov most (SportActive sportski centar*)
  • Subota 11:00 – 12:30, Ada Ciganlija (Klub Šuma)

*Sport Active se nalazi na Starom sajmištu i u velikoj sali sa podnim grejanjem radimo zagrevanje, vežbe snage i istezanje. Samo glavni deo treninga – trčanje radimo napolju. 

Šta da radim kada mi ne odgovara neki od termina?

DODATNI TERMINI:

  • Utorak 19:00 – 20:00, Run N More, Uzun Mirkova 2 (trening napolju)
  • Četvrtak 19:00 – 21:00, Atletska dvorana (fokus na vežbe snage i sprinteve)

DOMAĆI ZADATAK: U Školi svakog meseca dobijate program rada, tako da trening možete da uradite „za domaći“, pre škole/posla ili na putovanju. Sve što je potrebno jeste da se javite treneru u zatvorenoj Facebook grupi kroz koju komuniciramo! Na taj način ne zaostajete za grupom i ravnomerno napredujete.

Da li je Škola samo za početnike ili i za iskusnije?

Otvoreni smo i  za iskusnije trkače i trkačice, t.j one koji su već  istrčali polumaraton i hoće da istrče svoj lični rekord.

U novom semestru Škola je organizovana po niovima. Pre svakog početka semestra radimo test koji nam pomaže da ljude približnih sposobnosti svrstamo u grupu, kako biste mogli što bolje i sistematičnije da napredujete bez improvizacija na samom treningu.

  1. Nivo A – Početni nivo utreniranosti u koju ubrajamo i GRUPU ZA HODANJE. Cilj je 5km na Beogradskom maratonu, ali će većina istrčati 10km na treningu.
  2. Nivo B – Srednji nivo, pojedinci koji će spremiti po prvi put svoj polumaraton
  3. Nivo C – Napredni nivo, već iskusniji trkači, svršeni polumaratonci/ke koji će pokušati da na teškoj stazi BG maratona postignu svoje najbolje vreme.

Cena ADIDAS Škole trčanja

Cena polugodišnjeg programa je 13.999 RSD  (ili 12.999 RSD ako platite do 14. novembra)  i povoljnija od mesec dana personalnih treninga. 

Pri tome, školarina uključuje i 3 bogata bonusa koja sama vrede kao polovina cene škole. Jedan od njih je lekarski prelged, a ostatak saznajte na sajtu www.skolatrcanja.com.

Ako već dugo pokušavaš da se nakaniš da promeniš navike, pokreneš sebe i život oko tebe, ako te trčanje mami a teško ti je da to uradiš sam/a – prijavi se! Broj mesta je ograničen na 120 – rezerviši svoje na vreme.

[button color=“white“ size=“big“ alignment=“none“ rel=“follow“ openin=“samewindow“ url=“http://skolatrcanja.com/“]KRENI DA TRČIŠ[/button]
Fruška Gora Open – doživi planinu!
Humanitarna trka na hipodromu – Only fools and horses
Tags: , , , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed