Najave trka

Trči kroz istoriju u Subotici

Nema komentara

Sportsko udruženje Horizont poziva vas na 2.Subotički polumaraton, 2. septembra 2018. jer nastavljamo da trčimo kroz istoriju i ove godine. A uz trčanje u našem gradu čekaju vas uživanje, podrška, druženje, osmesi, radost, sjajna energija sve to objedinjeno u polumaratonsku i trku na 5 km.

LOKACIJA: Trg Slobode 1, Subotica.

START TRKE: 10:30 časova

PRIJAVA I VALIDACIJA UČESNIKA: do 10:00 časova

TRKE : polumaraton i trka 5 km

LIMIT TRKE : 3 sata

Polumaratonska trka ima medjinarodni AIMS sertifikat.

INFORMACIJE O TRCI:

Svaki trkač i trkačica su dobrodošli, ovo je trka rekreativnog karaktera sa ciljem da se promoviše zdrav, sportski način života kao i drugarstvo među trkačima.

ODGOVORNOST:

Svaki učesnik trke uvidom u svoje zdravstveno stanje i fizičku pripremljenost, na svoju odgovornost učestvuje na polumaratonskoj i na trci 5 km, što je i dužan da potpiše na prijavnom listu. Učesnici mlađi od 18 godina moraju da imaju pismenu saglasnost roditelja ili zakonom određenih staratelja.

OBAVEZE TAKMIČARA:

Svaki takmičar mora da nosi startni broj pod kojim je prijavljen – u suprotnom biće diskvalifikovan. Svaki takmičar dužan je da popuni podatke na poleđini startnog broja. Ti podaci služe kako bi zdravstvene službe u slučaju potrebe imale više informacija od značaja za pružanje što bolje i adekvatnije pomoći svakom učesniku. Takmičarski broj se nosi na grudima.

BEZBEDNOST NA STAZI:

U start zoni nalazi se jedno vozilo hitne pomoći, dok drugo prati učesnike trke na stazi, duž cele staze nalaze se i volonteri Crvenog krsta Subotice. Trku obezbeđuje licencirana agencija za obezbeđenje i policija a prate je ovlaštena vozila organizatora i medicinska ekipa Hitne pomoći.

OPIS STAZE:

Staza je potpuno zatvorena za saobraćaj i trkači mogu nesmetano da trče svoju trku. Polumaratonska staza sastoji se iz dva kruga od 10.5 km, a staza trke na 5 km se sastoji iz jednog kruga. Staze su ravne, podloga je betonska, a trka je potpuno ulična. Trči se ulicama po strogom i širem centru grada i najveći deo trke odvija se u hladovini. Stazu i sve detalje na stazi možete pogledati ovde, staza polumaratona je označena žutom a trka 5 km zelenom bojom:

https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1Cph1PEAnQhKcbewj0Sonr213YN4

Polumaratonska i trka na 5 km se održava LEVOM stranom ulice. Pratite znakove i uputstva i držite se LEVE strane.
Svi takmičari moraju da prođu kontrolna mesta (ček points) na stazi. Ukoliko takmičar iz bilo kog razloga nije evidentiran na ovim kontrolnim mestima – gubi plasman i rezultat.

PRIJAVE:

Prijaviti se možete na www.subotickipolumaraton.com, osobe mlađe od 18 godina se mogu prijaviti samo uz pismenu saglasnost roditelja ili zakonom određenih staratelja overenom u sudu. Molim unapred sve takmičare da ponesu ličnu kartu i budu spremni da je pokažu na uvid.

KOTIZACIJA:

Cena učesničkog paketa (polumaraton 21.1 km):
Od 07.02.2018. do 30.06.2018. –> 1800 din.
Od 01.07.2018. do 24.08.2018. –> 2000 din.

Cena učesničkog paketa (trka zadovoljstva 5 km):
Od 07.02.2018. do 30.06.2018. –> 1300 din.
Od 01.07.2018. do 24.08.2018. –> 1500 din.

NAPOMENE, OBAVEZNO PROČITATI!
Cena prijave zavisi od datuma uplate (a ne od datuma prijave)
Prijava postaje validna tek posle evidentirane uplate učesničkog paketa
Promena trke neće biti moguća posle 24.08.2018.
Prilikom registracije koristite validnu email adresu
Prijavite se što pre.
Organizator zadržava pravo ograničenja broja učesnika.

Odustajanje od učešća ili nepredviđene okolnosti:
Učesnik može odustati od trke i nije u obavezi da o tome obavesti organizatora.
U slučaju odustajanja učesnika ili nemogućnosti da učestvuje u trci usled nepredviđenih okolnosti, organizator nije u obavezi da vrati uplaćeni novac.

FOTOGRAFIJE I REZULTATI:

Zabranjeno je korišćenje fotografija, video i drugih promotivnih materijala sa trke u svrhu promocije drugog kluba, udruženja ili organizacije. U skladu sa Zakonom organizator 2.Subotičkog polumaratona sportsko udruženje Horizont će u cilju zaštite istog preuzeti odgovarajuće pravne mere.

Zvanične fotografije 2.Subotičkog polumaratona su besplatne sa logoom trke i sponzora i biće postavljene na www.subotickipolumaraton.com najkasnije 3 dana nakon trke.

Zvanični rezultati biće dostupni svakom takmičaru nakon prolaska kroz cilj i poslati na njihovu elektronsku adresu i nalaziće se i nawww.subotickipolumaraton.com dan nakon trke.

KORIŠĆENJE MULIMEDIJALNOG SADRŽAJA:
Prilikom registracije, takmičar sva prava u vezi sa korištenjem digitalnog zapisa koji prikazuje takmičara, prenosi na organizatora.

AKTIVNOSTI ZA SUBOTU 01.09.2018.:

Pasta parti biće održan u subotu 01.09.2018. na Korzou u prijavnom centru, sa početkom u 17 časova.

SLO100 2018. – trke od 100 milja su in!
Beogradski polumaraton: drugo, jesenje izdanje!
Tags:

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed