Najave trka

POZIV ZA UčEŠĆE NA TRCI 1.300 KAPLARA u Aranđelovcu

Nema komentara

U subotu, 14. septembra Sportski Savez Aranđelovac (SS AR) u gradu pod Bukuljom , uz pokroviteljstvo Opštine Aranđelovac i uz pomoć Javnih preduzeća i ustanova , organizovati drugu uličnu trku “Trka 1.300 kaplara”, koja će u sebi sadržati nekoliko programskih celina , od kojih od ove godine , i trku pripadnika Vojske Srbije (VS) i Ministarstva Unutrašnjih Poslova Republike Srbije (MUP-a RS).

Centralna trka , kao i prethodne godine , “Trka 1.300 kaplara” , na 10.000 metara , biće ona koja je posvećena Skopskom đačkom bataljonu koji je simbol žrtvovanja za slobodu sopstvene zemlje i naroda, golobradih mladića koji su svesno krenuli u neravnopravnu borbu sa nadmoćnijim neprijateljem … !

I ove godine organizovaćemo Trku zdravlja AQUA VIVA na 5.000 metara , kao i 5 (pet) trka za učenike osnovnih i srednjih škola koji će trčati na različitim distancama u okviru “Memorijala Lazara Ćirovića” velikog sportiste i atletskog trenera , između ostalog inicijatora Balkanskog krosa u Aranđelovcu 1999. godine , dobitnika Nacionalnog sportskog priznanja Republike Srbije , omiljenog trenera među atletičarima koji je bio primer upornosti i istrajnosti u radu zahvaljujući kome su na ovim prostorima nastali mnogi atletski reprezentativci…

Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da su deo ovogodišnjeg programa i pripadnici VS i MUP-a RS koji će nastupiti u odvojenoj trci na 5.000 metara , kao i da je od ove godine Trka 1.300 kaplara uvrštena u zvaničan kalendar Atletskog Saveza Srbije (ASS).

PRIJAVA se kao i prethodne godine obavlja putem banera , koji se nalazi vidno istaknut na sajtu Sportskog Saveza Aranđelovac na web adresi: www.sportsavezar.com

Detaljne informacije o stazi, nagradama i programu preuzmite OVDE.

Informacije i satnicu dečijih trka preuzmite OVDE.

Za Sportski Savez Aranđelovac

Zoran Radovanović, Predsednik saveza

Kontakt:

Kancelarija Saveza , telefon i faks: 034/720-288

E-mail: sportar@mts.rs

2. Banjaluka Marathon – ove godine kvalifikacioni za Olimpijske igre
5. Happy Run obećava zabavu i nezaboravno druženje!
Tags: , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed