Najave trka

Svi na Adu! 5. SpringRolls – Trka sa razlogom

Nema komentara

Najveselija i najblatnjavija trka ove godine slavi mali jubilej: 5 godina održavanja na istoj lokaciji Kalendarski, ovo je poslednja zimska trka, realno, ovo je prva prolećna destinacija: 7km za sjajan razlog!

Organizator: Spring Rolls Tim uz pomoć BELhospice organizacije

Datum održavanje: 16. Mart 2019.godina, Savski nasip – Ada Ciganlija

Discipline: 7km, štafeta 7km, kratka trka za decu na 200m

Startnina: beslatno za dečije trke, simboličnih 500 din (ko želi može da donira i više) na licu mesta, pri preuzimanju startnih brojeva. Sva sredstva idu za podršku aktivnosti organizacije BELhospice

Kratka dečija trka na 200m

Pravo učešća imaju sva deca koja to žele, uzrasta do prvog razreda osnovne škole, uz pratnju roditelja. Trka je manifestacionog karaktera, bez prijavljivanja, pobednika i plasmana.

Start trke je u 11časova i 30 min, na Adi Ciganliji, Savski nasip, u blizini Veslačkog Kluba Beogradski Univerzitet, i trči se Savskim nasipom 100m u jednom pravcu i 100m nazad do cilja.

Trka na 7km i štafeta na 7km

Pravo učešća imaju svi građani, a deca od 14 do 18 godina moraju imati pismenu saglasnost roditelja/staratelja.

Start trke je u 12h, na Adi Ciganliji, Savski nasip, u blizini Veslačkog Kluba Beogradski Univerzitet , i trči se Savskim nasipom 3,5km u jednom pravcu i nazad isto toliko do cilja. Cilj je na istom mestu gde je i start trke.

Kategorije: Apsolutni plasman– žene, muškarci i štafete

Prijavi se za trku OVDE

Uputstvo za trkače:

  1. Trkači/učesnici dolaze na dan trke, na terasu Veslačkog Kluba Beogradski Univerzitet radi podizanja startnih brojeva za trku počev od 9 časova i 30 min, a najkasnije do 11 časova i 15 min.
  2. Trkači/učesnici se presvlače i ostavljaju stvari u odgovarajućim šatorima koje obezbedjuju volonteri trke.
  3. Svaki takmičar mora da nosi isključivo startni broj koji je preuzeo lično za trku, u suprotnom biće diskvalifikovan. Startni broj obavezno stavite na grudi.
  4. Trkači/učesnici pre starta trke mogu koristiti mobilni WC  (Toi-Toi), postavljen u blizini starta.
  5. Trkači/učesnici su dužni da prate upustva spikera i sudija na startu. Trkači/učesnici koji svojim ponašanjem narušavaju raspored i red na startu, biće udaljeni sa starta i diskvalifikovani.
  6. U 12h zvuk pištaljke označava start trke.
  7. Ne postoji vremenski limit za trku.
  8. Svi učesnici koji završe trku dobijaju medalju na cilju. Nakon završetka trke svima su dostupne okrepa (voda, voće i sl.) i mobilni WC (Toi-Toi) postavljen u blizini starta/cilja.
  9. Proglačenje prva tri takmičara u apsolutnoj kategoriji, muška i ženska kategorija, i prve tri štafete će se održati kod startne/ciljne kapije u 13 časova.
  10. Nakon proglašenja pobednika sledi dodela zahvalnica prijateljima humanitarne trke u 13 časova i 15 min, i Tombola za sve trkače/takmičare u 13 časova i 30 min.

Cilj: Dobra zabava, sjajan provod i fenomenalno druženje.

Moto: Budimo humani.

O BELhospice organizaciji: 

U Srbiji ne postoje specijalizovane ustanove koje zbrinjavaju terminalno obolele pacijente.

BELhospice je osnovan u Beogradu 20. maja 2004. godine kao prvi centar za palijativno zbrinjavanje i palijativnu medicinu.

Od 2012. Kroz trčanje i trkački pokret BELhospice tim prikuplja sredstva za otvaranje prvog palijativnog centra a trkači kroz svoje trčanje i humanitarni rad fundrezuju sredstva u svojoj okolini. 

Trka pod zvezdama: 2.Zimski noćni polumaraton
Aprilski trkački “EXIT” u Banjaluci
Tags: ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed