Najave trkaVesti

Pod sloganom “Spajamo trkačku industriju” ove nedelje Evropska atletika organizuje biznis konferenciju u Štokholmu

Nema komentara

Šta je trčanje danas i kako se razvija? Šta trkači mogu da očekuju od organizatora trka? Od 15. do 17. septembra 2022. godine u Štokholmu u Švedskoj, biće održano treće izdanje Evropske biznis konferencije o trčanju koje će okupiti lidere u trkačkoj industriji Evrope. I mi ćemo biti tu.

Konferencija će okupiti: organizatore događaja, dobavljače, saveze i medije iz cele Evrope i sveta. Razgovaraće se o trendovima, idejama i praksama i a biće prikazana tehnološka rešenja koja imaju za cilj da povećaju zadovoljstvo trkača.

Konferencija se po prvi put organizovala 2019. godine kada smo takođe bili prisutni i pisali o svrsi bavljenja trčanjem.

Veroljub Zmijanac, osnivač sajta Trčanje.rs, biće delegat na konferenciji ispred Srpskog Atletskog Saveza, zajedno sa Goranom Čegarom, direktorom Apatinskog polumaratona.

Ovo je prva prilika da se ponovo okupimo i vidimo posle 3 godine. Treba da prebrojimo naše redove i vidimo kao nas je Covid19 promenio. I u Srbiji su značajne razlike, već sam pisao o stanju trčanja i broju trkača u Srbiji, kao i u trendovima u našoj zemlji. Dobro će biti videti da li i na koji način se ti pokazatelji održavaju na zrelijim trkačkim tržištima, ali i još važnije: šta drugi lideri rade da bi trčanje otišlo dalje. Moj cilj je da sva ta znanja pokupimo i onda prenesemo našim ljudima u Srbiji. Plan mi je da sa Srpskim Atletskim Savezom i organizujemo predavanje u kojem bi najvažnije zaključke spakovali u dvočasovnu formu. Naša zajednica je živa i trebaju joj inputi kako bi mogla da raste dalje.

Veroljub Zmijanac

Agenda svih predavanja, radionica je veoma ambiciozna, a u četvrtak i subotu, paralelno se dešavaju nekoliko važnih tematskih segmenata. Inače zanimljivo je da konferenciju organizuje tim ljudi koji vodi naš čove, Marko Vasić, direktor razvoja Evropske atletike, koji je bio i gost naše onine konferencije u toku korone.

Pogledajte teme koje nas očekuju.

Dan #1

Dan #2

Dan #3

Šta Nike radi za svoje zaposlene (a mogle bi druge firme)
Prvo učešće Skajraning reprezentacije Srbije i Crne Gore na Svetskom prvenstvu
Tags: , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed