*** PreporukaOprema za trčanjePromo

Black Friday ponuda odeće i opreme za muškarce

Nema komentara

U trenutku kada se sezona trka polako završava i ulazimo u hladniji deo godine, pravo je vreme da razmislimo o nabavci novih patika za trčanje, zato smo napravili listu predloga za muškarce i žene. Ali kako nas očekuje hladno vreme biće nam potrebna i dodatna oprema i neki novi komadi odeće, zato je pred vama i Black Friday ponuda odeće i opreme za trčanje.

Odeća za muškarce

Ponuda je velika i ne možemo da predstavimo sve komade koje bi smo želeli, zato vam izdvajamo po jedan komad iz svake kategorije za koju smatramo da ima smisla kupovati pred zimsku sezonu. Celu ponudu pogledajte

Asics Winter Run Jacket je muška jakna za trčanje, koja je namenjena za trčanje i druge sportske aktivnosti u hladnijim uslovima. Izrađena je od mekanog i toplog materijala, koji je otporan na kišu i vetar i održava vas suvim i toplim po hladnijem vremenu.

Craft Adv Charge Warm Jacket M je muška jakna koja je pogodna za trčanje i mnoge druge sportske aktivnosti u hladnijim danima. Napravljena je od materijala koji se brzo suši, dobro odvodi vlagu i otporan je na vetar. Opremljena je rajsferšlusom, ima dva bočna džepa i rupice za palac na kraju rukava.

Nike Gore-Tex Infinium Trail Running Jacket je moderna muška jakna, iz kolekcije Nike Trail, koja je namenjena za trail trčanje i mnoge druge aktivnosti u prirodi. Izrađena je od materijala koji se brzo suši i dobro odbija vlagu. Gore-Tex membrana omogućava da je unutrašnjost suva sve vreme, a takođe pruža zaštitu od vetra. Ima otvor na zadnjoj strani, koji se podešava za dodatnu ventilaciju. Jakna ima kapuljaču, zatvara se sa rajsferšlusom i ima unutrašnji džep, u koji se može spakovati kada vam nije potrebna

Energetics Bayo V M je muška jakna za trčanje, koja je namenjena za trčanje po hladnijem vremenu. Izrađena je od recikliranih materijala i ima hibridni dizajn. Dry Plus tehnologija omogućava uklanjanje vlage i brzo sušenje. Jakna ima dva bočna džepa sa rajsferšlusom i otvore za palac na krajevima rukava.

Asics Winter Run Tight su muške helanke za trčanje, koje su namenjene za trčanje i druge sportske aktivnosti u hladnijim uslovima. Izrađene su od dve vrste mekanog i toplog materijala, koji je otporan na vetar i greje po hladnijem vremenu.

Craft Adv Subz Tights 2 M su muške helanke koje su namenjene za mnoge sportske aktivnosti. Izrađene su od blago elastičnog troslojnog materijala, koji omogućava toplinu u zimskim uslovima. Za lakše oblačenje helanke imaju rajsferšlus u delu zgloba.

Nike Dri-Fit Challenger Running Leggings su muške helanke za trčanje, pogodne za razne sportske aktivnosti. Helanke su napravljene od rastegljivog sintetičkog materijala sa Dri-FIT tehnologijom, koja odvodi znoj i tako obezbeđuje suvoću i udobnost. Rastegljivi pojas ima unutrašnji učkur za dodatno podešavanje i džep dovoljno veliki za mobilni.

Energetics PERCY WRM

Energetics Percy Wrm 1/1 M su muške helanke za trčanje namenjene za hladnije dane. Napravljene su od rastegljivog sintetičkog materijala. Elastični struk sa učkurom obezbeđuje dobro prianjanje i pruža udobnost i mobilnost. Opremljene su malim džepom na zadnjoj strani.

Sve muške helanke na Intersport sajtu

majice-za-trcanje

Asics Seamless LS Top

Asics Seamless LS Top je muška majica za trčanje sa dugim rukavima, koja je namenjena za trčanje i mnoge druge sportske aktivnosti. Bešavni dizajn omogućava izuzetnu udobnost

adidas Run Icon Full Reflective 3-Stripes Long Sleeve Tee je muška majica sa dugim rukavima, koja je namenjena za trčanje i druge sportske aktivnosti. Izrađena je od recikliranog Primegreen materijala, koji se brzo suši i dobro eliminiše vlagu. Materijal je reflektujući po celoj površini. Aeroready tehnologija omogućava prozračnost i suvoću materijala, što u velikoj meri doprinosi udobnosti tokom treninga. Majica ima posebne otvore na rukavima za palac.

Nike Dri-FIT Miler Run Division Flash Long-Sleeve Running Top je muška majica. Napravljena je od prijatnog veštačkog materijala. Dri-FIT tehnologija omogućava brzo sušenje i uklanjanje vlage. Reflektirajući detalji osiguravaju bolju vidljivost i sigurnost.

Energetics Ailo LS

Energetics Ailo LS M je muška majica dugih rukava. Pogodna je za trčanje i mnoge druge sportske aktivnosti. Pored ravnih šavova, rastegljivog materijala i mrežastih umetaka, sadrži i Dry Plus tehnologiju, koja omogućava brzo sušenje i odvođenje vlage. Ranfle sa otvorima za palac pružaju udobnost pri trčanju. Reflektirajući detalji osiguravaju bolju vidljivost.

Koje smo muške modele patika izdvojili iz Black Friday ponude, pogledajte OVDE

Modele patika za žene iz Black Friday ponude pogledajte OVDE

Izdvojene komade iz ponude tekstila za žene pogledajte OVDE

Black Friday ponuda odeće i opreme za trčanje za žene
Kako odabrati najbolje patike za trčanje zimi
Tags: , , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed

Exit mobile version