Najave trka

Novosadski polumaraton 2009

Nema komentara

Fantastičan vikend i nedelja provedena u Novom Sadu! Toliko dobro ispunjen dan da sam srkoz oduševljen. Prvi polumaraton istrčan, upoznate dame koje imate prilike da čitate na sajtu i viđanje sa mojim novosadskim prijateljima.

U 6:45 ujutru, našao sam se sa Markom, jednim od par najbitnijih ljudi u mom životu, koga zbog obaveza i čega već nemam prilike da viđam onoliko koliko bi to bilo poželjno.

Još u vozu sam video i upoznao Vladimira (majstor za trkačke štanglice), dečka sa foruma trcanje.info i koga sam prepoznao sa treninga na Olimpu.

U Novom Sadu smo bili brzo, a prijatna vožnja IC vozom Železnica Srbija me je skroz oduševila. Da ne poverujete da mi imamo tako čist voz, sve sa zaposlenom kontrolerkom koja se šeta i deli bombone.

Prvi polumaraton

Na zagrevanju mi je prišao Ninoslav, čije utiske takođe možete pročitati na njegovom blogu “Pobedi dijabetes“. U razgovoru mi je rekao da je svaka završena trka pobeda!

Da nema potrebe da se žuri i juri na trkama. Da bi sa njegove strane bilo neodgovorno da tako nešto i pokušava. Kad uzmete u obzir da Ninoslav boluje od dijabetesa, a da je pri tome otac, eto prave motivacije za sve vas koji na primer pušite, a u domu imate dete: Čovek sve čini da poboljša svoje zdravlje i bude dobar muž i otac. Svaka čast!!!

30. Somborski polumaraton

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed