trcanje-u-2023-istrazivanje-navika-trkaca

Postovani trkaci i trkacice,

Pridružite nam se u petom istraživanju o navikama i ponašanju trkača i trkačica u našem regionu. Veliko istraživanje o trkačima i trčanju je sjajan projekat u kome svi možemo učestvovati i doprineti stvaranju kvalitetnije trkačke zajednice.

Naša misija je da steknemo dublji uvid u brojnost trkačke zajednice i da bolje razumemo vaše navike. Samo vi, trkači i trkačice, možete nam pomoći da to postignemo. Želimo da znamo koliko često trčite, koje su vaše omiljene trke, kako se pripremate za trke i još mnogo toga. S tim informacijama možemo stvoriti kvalitetniji sadržaj koji će vas zainteresovati i inspirisati.

Ako popunite anketu, ne samo da ćete doprineti zajednici, već ćete imati i priliku da osvojite sjajne nagrade od naših partnera.

Molimo vas da izdvojite samo nekoliko trenutaka svog vremena i popunite ovu anketu do 31. decembra. Ne možemo dobiti uvid u vaše navike ako nas ne obavestite, zar ne? Pitanja se odnose na proteklu godinu (2023), osim ako nije drugačije navedeno. Vaš glas je izuzetno važan za nas i zahvalni smo vam unapred na vašem učešću.

Učešće u istraživanju je dozvoljeno je svim trkačima i trkačicama, bez obzira na trenutnu kondiciju i iskustvo.

Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku i iskoristite svoj glas koji će oblikovati budućnost trčanja u našem regionu. Zajedno možemo stvoriti zajednicu koja je još bolja, jača i zdravija. Pridružite nam se u ovom uzbudljivom istraživanju i zajedno doprinesimo stvaranju kvalitetnije trkačke zajednice!

Hvala vam što ste deo ovog neverovatnog projekta.

Srdačan pozdrav,

Vaša redakcija sajta trcanje.rs