nije-lepo,-predivno-je-vodic-za-pocetnike-u-trcanju

Doneo si odluku, od nove godine, ili posle praznika postaješ druga osoba i krećeš da treniraš? Malo si razmislio šta bi mogao da radiš i pitanje kako da počnem da trčim je došlo samo od sebe.

Odlično, odmah znaj dve stvari i budi spreman da doživiš sledeće:

Nije lepo

 • jer te plaši neuspeh,
 • jer te nekada bole mesta i mišići za koje nisi ni znao da postoje na tvom telu,
 • jer je lepše odspavati još pola sata umesto ustati po mraku i izaći na zimu
 • jer si spor i teško ti je
 • jer se zacrveniš i sam sebi izgledaš kao strašilo
 • jer….

Prelepo je

 • bićeš sve bolji iz dana u dan
 • jer se to prenosi i na sve druge stvari u tvom životu
 • jer energija koju dobijaš nije merljiva

Još si tu? Odlično. Sledeće što treba da rešimo jeste da je motivacija tvoja i u tebi. Ne postoji drugi način. Kada bude teško, kada bude trebalo da se ustane ranije za trening, kada bude hladno, moraš ti. Ok? Idemo dalje.

Mi smo tu da budemo tvoja podrška, ekipa, da ti damo znanje o stearima koje smo prošli, koje smo videli i za koje su naši trenenri obrazovani. Imaj na umu da kada bude hladno i mračno ti moraš da istraješ ali kada u mraku u parku ugledap svetiljku do koje ćeš da istrčiš, mi smo ta svetiljka.

Kako da počnem da trčim?

Dragi trkači u nastajanju,

Da li ste spremni da promenite svoj život? Nova godina donosi nove početke, a mi smo ovde da vas podržimo u putovanju ka zdravijem i aktivnijem životu.

Cilj naše kampanje: Podstaći sve vas koji ste odlučili da 2024. godinu započnete aktivnije, da se pridružite trkačkoj revoluciji! Postanite trkač u 10 nedelja – bez obzira na to koliko ste trenutno aktivni.

Šta vas čeka: Preuzmite naš ekskluzivni Vodič za početnike u trčanju! Sačinjen je da vas vodi korak po korak kroz vašu trkačku transformaciju. Za samo 10 nedelja, od potpunih početnika, postaćete trkači sposobni da trče sat vremena bez prekida!

Pridružite se našoj zajednici: Ostavite nam svoj mejl i postanite deo naše ekskluzivne mejling liste. Jednom nedeljno ćete dobijati inspiraciju, savete od iskusnih trkača, i motivaciju koja će vas držati korak ispred.

Ne čekajte – vaša trka počinje ovde!

Šta je potrebno da uradiš?

 1. Prijaviš se u našu grupu
 2. Dobiješ vodič na imejl
 3. U okviru vodiča: saznaćeš šta da jedeš, koje patike da kupiš, na koji način da planiraš svoje vreme
 4. Odmah zatim krećeš sa treninzima i sve što je potrebno biće da pratiš trening program koji je osmisliio Ivan Radenković, čovek koji je uspešno spremio preko 4500 ljudi u Školi trčanja
 5. I ako možda budeš trčao sam u svoj kraju, nisi sam! U toku programa jednom nedeljno dobiješ motivaciju, specijalne poruke koje ti šaljemo kako bi istrajao u programu.


Zajedno trčimo ka boljoj verziji sebe!

 

Click here to show form