* BEOGRADSKI MARATON *Nagradna igra

Prvi ONE RUN međunarodni polumaraton u Beogradu!

Нема коментара

U sklopu događaja One Run Global trči se istog dana u 15 zemalja sveta!

one-run-beograd-baner

One Run je godišnji trkački događaj, koji postoji već 7 godina i stalno širi broj zemalja i kontinenata gde se trka održava u istom danu! Do sada je čak dva puta uvršten u Ginisovu knjigu rekorda kao najveći polumaraton sa sinhronizovanim startom na svetu (2020. i 2021. godine)! Ove godine, 19. maja, trčimo u Srbiji, Brazilu, Kamerunu, Rusiji, Kini, Egiptu, Nepalu i još mnogo zemalja!  

one run poster

U svim gradovima trči se (ili hoda) neka od čak 4 ponuđenih distanci: 1km, 5km, 10km, 21km. U Beogradu start je predviđen u 18h kod Brankovog mosta (Staro sajmište), a staza se proteže najlepšim kejom pored Save i Dunava na Novom Beogradu. Trči se pored parka Prijateljstva i parka Ušće, sa slikovitim pogledom na Beogradske obale i Kalemegdansku tvrđavu.

one run Kina
Start One Run trke 2023 u Kini

Sportsko udruženje Running Community poziva sve ljubitelje aktivnosti na otvorenom da dođu na ovaj svetski događaj, kao učesnici (ograničen broj mesta!), volonteri ili navijači! Na trci od 1k nastupiće i porodice sa decom, a mnogima će One Run biti prva trka u životu!

Svi učesnici dobijaju startni paket koji uključuje funkcionalnu majicu i medalju, baš onakve kakve će nositi trkači širom sveta. U startnoj zoni očekuju nas aktivacije partnera i sponzora, kao i sveža pića! DJ sa bine će obezbediti dobru atmosferu za ples!

Trkači će imati profesionalne trenere trčanja za zagrevanje pre trke i mesto za odlaganje ličnih stvari. Na kraju će svi učesnici imati priliku da osvoje nagradu na specijalnoj lutriji, jer ne slavimo samo najbrže, već sve trkače i aktivne ljude!

Ovom događaju prisustvovaće učesnici iz celog regiona, a agenda i više informacija se može naći na sajtu www.belgrade.run kao i na instagram profilu trke One Run Belgrade (@onerunserbia).



Maratonska nedelja pred 37. Beogradski maraton na trcanje.rs
Kako se hranite pred trku? Ovako izgleda dobra ishrana pre trke.
Tags: , ,

Povezani članci

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

Exit mobile version