Najave trka

34. Somborski polumaraton

Nema komentara

Za tri nedelje sve trkače u Srbiji, ali i regionu očekuje trka koja svojom dugom tradicijom, gostoprimstvom i odnosom prema trkačaima privlači sve veći broj učesnika – u pitanju je 34. Somborski polumaraton. Kako se približava dan trke tj. 19. maj 2013., tako se iz dana u dan redom obaraju rekordi vezanu za ovu trku.

Do sada je prijavljeno 200 polumaratonki i polumaratonaca iz 47 gradova i mesta iz 7 država – čime je oboren svaki dosadašnji rekord u prijavama. Takođe ovog puta će u Somboru trčati i daleko više dama, što jeste dobar znak da trčanje u Srbiji sve više napreduje.

Somborsko gostoprimstvo

Pored velikog broja rekreativaca, možemo očekivati I naše najbolje trkače, a povećan je i nagradni fond trke, tako da sada pored prva tri mesta u apsolutnim kategorijama, nagrade dobijaju i 4 i 5 mesto u muškoj I ženskoj konkurenciji. Kako bi trku učini što zanimljivijom uvedena je posebna nagrada za ekipu koja će imati najveći broj trkača koji će završiti polumaratonsku trasu i koji će kući sa ponosom ondeti unikatnu plaketu namenjenu najbrojnijem timu!

Najviše energije će biti usmereno na to da nova trasa Somborskog polumaratona bude što zanimljivija, a duž trase trkačima će kao podrška pomagati brojni zanimljivi gosti naše trke…ali tome više na samoj stazi.

Takođe svi zainteresovani trkači koji žele da budu gosti u prelepom Somboru, treba samo da se najave, jer će dan pre trke biti organizovani dodatni sadržaji koji će biti samo uvod u veliki događaj. Za sve trkače koji iskažu potrebu priprema se nekoliko opcija smeštaja.

Ostala dešavanje i novine oko trke pratite na www.somaraton.org.rs i na FB starnici ARK Somaraton, a prijave i sva pitanja koja nam želite postaviti tu je naš info e mail: somaraton@gmail.com.

Trčanje.rs je jedan od medijskih partnera trke i kod nas na sajtu ćete moći da ispratite sva dešavanje vezana za 34. Somborski maraton. Trčimo se

26. Beogradski maraton – 21. april 2013.
Vršačka trka uz stepenice 2013

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed