Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vesti

Želim. Hoću. Mogu. drugi u nizu besplatnih događaja 22. maja!

Oko 4% žena u Srbiji se bavi sportom. Želim. Hoću. Mogu. je tu da to promeni serijom besplatnih događaja, od kojih je sledeći besplatan joga čas i piknik!

Najavu prenosimo u celosti:

Joga piknik događaj na Ušću

Drugi u nizu besplatnih događaja koji ŽHM organizuje održaće se u parku Ušće, blizu muzeja Savremene umetnosti, u nedelju 22.maja u 12 časova.

Naš partner Surya yoga studio će sa svojom instruktorkom održati čas joge za sve devojke koje dođu u nedelju, a nakon treninga i meditacije, ostajemo da se družimo na pikniku i provedemo nedelju u prirodi uz opuštanje i druženje.

Marija je završila Surya yoga kurs i držaće vinyasa jogu. Čas ce biti za sve nivoe, ali prvenstveno prilagođen devojkama početnicama i devojkama koje nisu nikad vežbale jogu.

Trening namenjen svima

Trenerica Marija iz Surya yoga studija

Zato, ako nikad niste vežbale jogu, ovo je idealna prilika da se upoznate sa ovom divnom aktivnošću i otkrijete koliko zapravo pokret, pored svih benefita koje ima za naše zdravlje, može da bude i zabavan.

A ako niste, ovo je idealan trening na otvorenom da povede drugarice i zabavite se za vikend!

Prisustvo je potpuno besplatno. Mi imamo prostirke, osveženje i muziku, na vama je samo dođete i povedite drugaricu, baku, mamu, ljubimca kako bismo uz trening i piknik zajedno proveli idealno nedeljno popodne u prirodi i zaokružili nedelju jednim sjajnim okupljanjem na otvorenom!

Prethodni besplatan događaj koji smo organizovali na Kalemegdanu, magična šetnja kroz istoriju, bio je totalni hit, pa se nadamo da ćemo se ovog puta okupiti u još većem broju.

Tekst je preuzet sa zelimhocumogu.com

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

Trening snage i trčanje

Možda je fitnes kao moda – s vremena na vreme novi trend preplavi tržište i vi, ukoliko želite da uradite nešto dobro za sebe,...

* Naslovna

Konačno možemo da predahnemo jer se situacija sa korona virusom polako poboljšava i stvari kreću da se vraćaju u normalu. Međutim, izgleda da i...