Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vesti

Započnite radni dan treningom trčanja i kafom – jutarnji “biznis” termini u BRC-u

Da li je jutro jedino vreme koje imate za sebe? Ako želite da radne dane maksimalno iskoristite, postoji trik poslovnih ljudi koji sve postižu. Trenirajte (vežbajte) ujutru, radite efikasno tokom celog dana, a popodne posvetite porodici, prijateljima, uživanju ili ličnom usavršavanju.

Od 17. novembra trenirajte trčanje na Dorćolu u jutarnjim “biznis” terminima

Beogradski trkački klub, organizator Serbia Business Run serije, 17. novembra otvara vrata za sve trkače i ljubitelje trčanja u svom novootvorenom “BRC Runners Hub” u Tadeuša Košćuška 78.

Svaki utorak i četvrtak od 7:00 – 8:15 (u BRC Runners Hub) i subotom od 9:00 (na Adi Ciganliji) organizujemo trkačke treninge koji će vas probuditi, energizovati, dovesti u formu, a neće vam oduzeti dragoceno vreme popodne.

U BRC Runners hub, možete ostaviti stvari, posle treninga se možete istuširati i popiti kafu. Parking je besplatan. Naša lokacije na Google mapi je ovde.

Trenažini program je koncipiran tako da imate tri treninga nedeljno, što je optimalni nivo treninga za produktivnost i dobar osećaj. Radnim danima treninzi su posvećeni trčanju i vežbama snage, dok je trening vikendom posvećen dužim trčanjima.  Ako biste da trenirate više, nije problem, javite nam i mi ćemo vam isplanirati jači trening. Uz ovaj program možete istrčati trku na 10km ili polumaraton na proleće 2019.

Extra bonusi: Svi članovi dobijaju člansku karticu sa kojom ostavruju popust pri kupovini trkačke opreme u Intersportu od 30%, kao i trkačku majicu BRC-a.

Cena i bonusi

Mesečna članarina za jedan kalendarski mesec iznosi 3.600,00 RSD, bilo da trčite 1 ili svih 12 puta sa nama.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Polugodišnja članarina od 18. novembra do 31. aprila 2019. godine iznosi 16.000,00 dinara.

U ovu cenu su uključeni sledeći bonusi: lekarski pregled, BRC trkačka majica, registracija u Atletskom savezu Srbije, dodatni  trening u Atletskoj dvorani svakog četvrtka u 19:00.

Za dodatne informacije kontaktirajte BRC!

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

* Naslovna

Sberbanka je zvanična banka Serbian Business run-a u 2021! Pod sloganom “Novi optimizam” serija poslovnih trka Serbia Business Run biće održana u septembru u...

* Naslovna

Današnji sagovornik je možda najbolja osoba kada je u pitanju motivacija za trčanje – Siniša Ubović je glumac, motivacioni govornik i maratonac. Spoj ove...

* Naslovna

Šesto izdanje Serbia Business Run, serije poslovnih trka i najveći sportsko-kompanijski događaj u istoriji naše zemlje, održaće se u septembru 2021. godine,  i to uživo....

* Naslovna

Šesto izdanje Serbia Business Run, serije poslovnih trka i najveći sportsko-kompanijski događaj u istoriji naše zemlje, održaće se u maju i junu 2021. godine, ...