Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vesti

Započnite radni dan treningom trčanja i kafom – jutarnji “biznis” termini u BRC-u

Da li je jutro jedino vreme koje imate za sebe? Ako želite da radne dane maksimalno iskoristite, postoji trik poslovnih ljudi koji sve postižu. Trenirajte (vežbajte) ujutru, radite efikasno tokom celog dana, a popodne posvetite porodici, prijateljima, uživanju ili ličnom usavršavanju.

Od 17. novembra trenirajte trčanje na Dorćolu u jutarnjim “biznis” terminima

Beogradski trkački klub, organizator Serbia Business Run serije, 17. novembra otvara vrata za sve trkače i ljubitelje trčanja u svom novootvorenom “BRC Runners Hub” u Tadeuša Košćuška 78.

Svaki utorak i četvrtak od 7:00 – 8:15 (u BRC Runners Hub) i subotom od 9:00 (na Adi Ciganliji) organizujemo trkačke treninge koji će vas probuditi, energizovati, dovesti u formu, a neće vam oduzeti dragoceno vreme popodne.

U BRC Runners hub, možete ostaviti stvari, posle treninga se možete istuširati i popiti kafu. Parking je besplatan. Naša lokacije na Google mapi je ovde.

Trenažini program je koncipiran tako da imate tri treninga nedeljno, što je optimalni nivo treninga za produktivnost i dobar osećaj. Radnim danima treninzi su posvećeni trčanju i vežbama snage, dok je trening vikendom posvećen dužim trčanjima.  Ako biste da trenirate više, nije problem, javite nam i mi ćemo vam isplanirati jači trening. Uz ovaj program možete istrčati trku na 10km ili polumaraton na proleće 2019.

Extra bonusi: Svi članovi dobijaju člansku karticu sa kojom ostavruju popust pri kupovini trkačke opreme u Intersportu od 30%, kao i trkačku majicu BRC-a.

Cena i bonusi

Mesečna članarina za jedan kalendarski mesec iznosi 3.600,00 RSD, bilo da trčite 1 ili svih 12 puta sa nama.

Polugodišnja članarina od 18. novembra do 31. aprila 2019. godine iznosi 16.000,00 dinara.

U ovu cenu su uključeni sledeći bonusi: lekarski pregled, BRC trkačka majica, registracija u Atletskom savezu Srbije, dodatni  trening u Atletskoj dvorani svakog četvrtka u 19:00.

Za dodatne informacije kontaktirajte BRC!

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

Ona trči

Marija Tešić Fidelak je majka dvoje dece, preduzetnica, trkačica i žena koja se izborila sa karcinomom grlića materice! Porazgovarali smo sa Marijom o tome...

Vesti

Schneider Electric Belgrade Business Run održana je u četvrtak, 29. septembra na Adi Ciganliji sa do sada najvećim brojem takmičara iz kompanija kojeposluju u...

Najave trka

Serbia Business Run je najveći sportsko-poslovni događaj u Srbiji! U seriji je do sada učestvovalo preko 1000 kompanija i 20000 zaposlenih. Trke se održavaju...

Vesti

Svečanost pod nazivom “Heroji su među nama” koju organizuje Beogradski maraton, ove godine obeležila su priznanja za pojedince i organizacije koje su doprinele razvoju...