Vesti

Započnite radni dan treningom trčanja i kafom – jutarnji “biznis” termini u BRC-u

Nema komentara
Da li je jutro jedino vreme koje imate za sebe? Ako želite da radne dane maksimalno iskoristite, postoji trik poslovnih ljudi koji sve postižu. Trenirajte (vežbajte) ujutru, radite efikasno tokom celog dana, a popodne posvetite porodici, prijateljima, uživanju ili ličnom usavršavanju.

Od 17. novembra trenirajte trčanje na Dorćolu u jutarnjim “biznis” terminima

Beogradski trkački klub, organizator Serbia Business Run serije, 17. novembra otvara vrata za sve trkače i ljubitelje trčanja u svom novootvorenom “BRC Runners Hub” u Tadeuša Košćuška 78.

Svaki utorak i četvrtak od 7:00 – 8:15 (u BRC Runners Hub) i subotom od 9:00 (na Adi Ciganliji) organizujemo trkačke treninge koji će vas probuditi, energizovati, dovesti u formu, a neće vam oduzeti dragoceno vreme popodne.

U BRC Runners hub, možete ostaviti stvari, posle treninga se možete istuširati i popiti kafu. Parking je besplatan. Naša lokacije na Google mapi je ovde.

Trenažini program je koncipiran tako da imate tri treninga nedeljno, što je optimalni nivo treninga za produktivnost i dobar osećaj. Radnim danima treninzi su posvećeni trčanju i vežbama snage, dok je trening vikendom posvećen dužim trčanjima.  Ako biste da trenirate više, nije problem, javite nam i mi ćemo vam isplanirati jači trening. Uz ovaj program možete istrčati trku na 10km ili polumaraton na proleće 2019.

Extra bonusi: Svi članovi dobijaju člansku karticu sa kojom ostavruju popust pri kupovini trkačke opreme u Intersportu od 30%, kao i trkačku majicu BRC-a.

Cena i bonusi

Mesečna članarina za jedan kalendarski mesec iznosi 3.600,00 RSD, bilo da trčite 1 ili svih 12 puta sa nama.

Polugodišnja članarina od 18. novembra do 31. aprila 2019. godine iznosi 16.000,00 dinara.

U ovu cenu su uključeni sledeći bonusi: lekarski pregled, BRC trkačka majica, registracija u Atletskom savezu Srbije, dodatni  trening u Atletskoj dvorani svakog četvrtka u 19:00.

Za dodatne informacije kontaktirajte BRC!

Probaj trčanje u prirodi ove zime – Prijavi se u BRC Trail CREW
Pronađite odgovor na večito pitanje „Kako početi sa trčanjem?“
Tags: , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed