Vesti

Wibe je odgovor na trening u prirodi – i sada je prilika da ga kupite najpovoljnije!

Nema komentara

Svako ko trči istu muku muči – kako spojiti treninge trčanja i snage, a da nem ne zauzmu ceo kalendar? Idealan odnos je 3+2, ali to nas stavlja na pet dana u kontinuitetu.

Wibe je prilično zanimljiv odgovor na ovaj problem – izuzetno lagan ranac sa kojim možete da odete na trčanje u prirodu, a onda odradite pravi trening snage, jer u sebi ima inkorporirane visoko kvalitetne gume, koje su idealne za resistance training – (trening sa otporom.)

Razvile su ga kolege trkači iz Slovenije: Sebastian Petac, Borut Dorlenec, Mojca Ilc Klun, i Matjaz Berlak. a od juče su na kickstarteru sa ovim proizvodom. Da bi se napravio, dovoljan broj trkača treba da najavi da će ga kupiti – prva količina wibe ranaca prodaje se po early bird ceni od 39€ požurite!

EDIT: po ceni od 39€ dostupno je 100 komada, trenutno je ostalo još 68 komada. Sledeća cena je 59€ što je i dalje povoljnije od retail cene  po kojoj će se Wibe prodavati po izlasku na tržište.

Šta je zapravo wibe?

  • Ultralagani ranac (staje mobilni i ključevi) sa kojim možete na trčanje.
  • Otporan je na kišu, nepromočiv (skakali su sa njim u reku dok je mobilni bio u džepu) i vremenske nepogode
  • Može da targetira sve mišićne grupe u telu, sa preko 150 mogućih vežbi.
  • Materijali korišćeni na rancu testirani su i koriste se u vojsci i u padobranima – tako da najjače gume mogu da izdrže težinu čoveka okačenog o drvo.
Ovo tek treba da probamo!

Kako ga koristiti?

Na sajtu postoji spisak svih vežbi, i to je dobro mesto da se počne, ali korišćenjem svako dođe do svoje kombinacije i seta koji mu je najzanimljiviji.

Najzanimljivije su nam bile vežbe za noge i leđa

Lični utisak i test

Wibe je dovoljno lagan za trening trčanja ako vam brzina nije prioritet. Vežbe koje možete da birate su zaista raznovrstne, a uslove prilagođavate sebi. Neke mogu da se rade i u japankama 🙂

Važno je odabrati pravi nivo težine – što se ovde postiže pravim izborom naramenica – idu od dvostruke najteže gume – što je nivo za bodibildere do jednostruke lagane – za potpune početnike. Tvrđa guma = jači otpor.

Čučanj na jednoj nozi – posledica eksperimentisanja

Kako da poručim Wibe?

Podrži kickstarter kampanju i naruči prvi svoj primerak!

[button color=“green“ size=“big“ alignment=“none“ rel=“follow“ openin=“samewindow“ url=“https://www.kickstarter.com/projects/atlexa/wibe-a-wearable-resistance-training-system?token=c23deaab“]PODRŽI WIBE[/button]

 

 

(r)evolucija: Patike sa senzorima i kuglicama koje masiraju stopala dok trčite!
čaša vina noć pre trke? Zašto da ne!
Tags: ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed