Vesti

WELLFIT i Puma nagrađuju najbrže

Nema komentara

PUMA u duhu predstojeće Olimpijade 2012 i Useina Bolta najbržeg čoveka na planeti nagrađuje najbrže posetioce na WELLFIT-U

Program sajma sastoji se iz niza događaja kojima je cilj promocija i unapređenje kulture zdravog života i fitnes scene Srbije i regiona. Osmišljen je na način da cela hala „diše“ sa događajima, a jedno od atraktivnijih takmičenja organizovaće PUMA u duhu predstojeće Olimpijade 2012 i Useina Bolta najbržeg čoveka na planeti.

Reč je o dvodnevnom takmičenju u brzini na 30m, na specijalnoj mašini koja će biti ekskluzivno postavljena tokom trajanja sajma. Pet posetilaca koji budu bili najbrži očekuju vredne nagrade. Organizatori jedinog sajma fitnesa i velnesa u regionu najavljuju još: „Perfect Match“ ocenjivanje 40 najboljih velnes klubova Srbije, konvencija „Zvezde fitnesa“, humanitarni Spinning Marathon.

Namera organizatora je da Belexpocentar, tokom niza događanja u ovom periodu, postane mesto okupljanja zaljubljenika u fitnes, velnes i zdrav život.

Na osnovu interesovanja, organizatori predviđaju da će više od stotinu srpskih top instruktora i predavača, proizvođača opreme za fitness i bodybuilding trening, sportske opreme za vežbanje, uvoznika i distributera dijetalnih proizvoda u ishrani, fitnes i velnes centara, gradskih institucija i web sajtova imati priliku da predstave sebe i svoje proizvode i približe posetiocima ponudu za novu fitnes sezonu.

I Trčanje.rs će imati svoj štand na sajmu!

Sajam će se održati u Belexpocentru 17. i 18. septembra. Ulaz je slobodan.

Za više informacija, molimo kontaktirajte: Matija Mladenović, GlobalExpo doo, sajam@wellfit2011.rs, +381 62 1141516

Detaljne informacije o WELLFIT-u i vezanim manifestacijama, dostupne su na web stranici www.wellfit2011.rs

Moj prvi polumaraton – Ljubljana 2011 #10
WELLFIT Perfect Match

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed