WE RUN BEOGRAD, velika Nike gradska trka, održaće se u nedelju 16. septembra 2012. u 18h sa startom i ciljem kod Delta City-ja. Trasa trke je dugačka 5km. Ovo je jdna od trka koje Nike organizuje u svim velikim svetskim gradovima. Registracija počinje u 16h. Dođite na vreme kako bi ste izbegli gužvu prilikom registracije i preuzimanja majice.

WE RUN BEOGRAD – nov koncept trke

WE RUN BELGRADE je trka namenjena svima koji vole da trče i onima koji se još uvek nisu odlučili da naprave ovaj korak. Trka je zamišljena kao jedna velika trkačka žurka na kojoj se očekuje više od 5000 ljudi. Osnovna ideja je da nas bude što više da istrčimo, prošetamo i da se dobro zabavimo, sportski rezultat je u drugom planu, osim za mali broj onih koji će se boriti za medalje.

Svi će imati čip koji očitava tačno vreme za koje jetrkač/ica istrčao/la trku. Ukoliko do sada niste učestvovali na trci, ovo je prava prilika jer ćete na najuzbudljiviji način otkriti čari jednog masovnog trkačkog dešavanja na vrhunskom nivou!

Šta možeš da očekuješ na trci?

Svi učesnici dobijaju Nike majicu u kojoj će i trčit. Očekujemo i da prvih par hiljada trkača i trkačica koji prođu kroz cilj dobiju i šorts. Na kraju te čeka osveženje, voda i Fun&Fit cereal barovi. Što je najbolje, sve je poptuno besplatno!

WE RUN BEOGRAD – više od trke

Pored same trke čitav događaja prati program koji će voditi Jovan Memedović. Za dobru muziku će se bodrinuti DJ Sevdah Baby,  Kiki Lesandrić i Piloti. Upoznaćete se i sa Nike+ Pejser timom, kao i Nike+ Run Clubom. U Delta City-ju biće instaliran Running Lab, gde ćete moći da testirate Nike+ tehnologiju, uz nove Nike LunarGlide patike. Zagrevanje će voditi Ivana Španović, Igor Šarčević, a specijalnu ulogu imaće i Emir Bekrić. To su samo neke od akcija koje su spremljene za učesnike trke.

Prostor za decu i kids athletic

Na startnom platou nalaziće se štandovi sa prezentacijama atletskih klubova, VIP zona i zona za decu. U zoni za decu će roditelji koji žele da trče trku moći da ostave svoju decu na čuvanje. Klinci će u ovoj zoni imati priliku da se upoznaju sa atletikom i da se pripreme za preskakanje prepona, bacanje kladiva i ostalih atletskih disciplina uz pomoć sertifikovane dečije opreme.

Ukoliko se još uvek niste prijavili za We Run Beograd možete da se prijavite OVDE.

Vidimo se!

Prijavite se online i skratite vreme koje će vam biti potrebno da na licu mesta pokupite vašu majicu. Online prijavu ćete potvrditi klikom na email koji ćete dobiti. Nakon toga dobijate vaučer, tj bar kod u mejlu koji je potrebno da odštampate i ponesete na trku.

Pozovite vaše prijatelje i provedite nedeljno popodne aktivno!