Vesti

Volontirajte na Ekipnom prvenstvu Evrope u atletici

Nema komentara

Ko god poznaje organizaciju sportskog događaja zna da nijedno takmičenje ne može da prođe bez podrške volontera, pa će tako uspeh organizacije najvećeg atletskog događaja ove godine u Srbiji Ekipnog prvenstva Evrope u atletici II liga, koje se održava 18-19. juna na stadionu Karadjordje u Novom Sadu, u velikome zavisiti i od pomoći volontera.

Ako imaš više od 16 godina, ako želiš da upoznaš sve o atletici i atletičarima, postani deo organizacije i popuni prijavni formular. Više informacije o takmičenju možete naći na sajtu takmičenja www.novisad2011.com

Prvi atletski volonteri već su se uključili u organizaciju, promovišući ovu atletsku manifestaciju na sportskim događajima i među građanima.Trideset i četvrti po redu, tradicionalni Fruškogorski maraton održan je 7. i 8. maja. Više od 10.000 ljudi šetalo je stazama Fruške gore, a veliki broj učesnika posetio je štand Atletskog saveza Srbije.  Ekipa volontera učestvovala je na ovoj manifestaciji želeći da svim učesnicima približi sportski događaj koji će obeležiti leto u Novom Sadu .

Naime, posetio nas je i gradonačelnik Novog Sada, Igor Pavličić koji je izrazio zadovoljstvo što je upravo Novi Sad domaćin ovako velikog sportskog takmičenja.

Mališani su uživali isprobavajući rekvizite koji su bili izloženi, a ovom prilikom prijavilo se i nekoliko novih volontera.

 

Seminar: NIKE savetnik za trkačku opremu
Nike Running Club i trčanje na Kalemegdanu

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed