Vesti

Veroljub Zmijanac i Rotari klub Beograd Metropolitan: Trčanje – sport, eskapizam ili platforma za društvenu promenu?

Nema komentara

Rotari klub Beograd Metropolitan će na svom redovnom sastanku, 11.02.2020. godine, u hotelu Hyatt, ugostiti Veroljuba Zmijanca, a teme su, kako Veroljub kaže: „preduzetništvo i marketing u sportu kao lepe i optimistične teme za predjelo. Kako smo od 100 eura za domen i hosting za sajt o trčanju došli do mikropreduzeća“.

Kako je od nečega što je bilo blam i dosadno za 10 godina stvoren trend? Kako to izgleda menjati društvenu svest o trčanju i vežbanju? Trčanje je pre svega sport i hobi, ali da li i kako trčanje može prerasti u platformu za humanitarni i opšte-društveni angažman? Kako bolje povezati i motivisati svoje zaposlene kroz trčanje? Konačno, kako postati atleta u odrasloj dobi?

Odgovore na ova i druga pitanja daće nam Veroljub Zmijanac, direktor specijalizovane marketing agencije u sportu SportIT.agency, osnivač Belgrade Running Club-a, Magazina trcanje.rs i serije trka pod nazivom Serbia Business Run, inače maratonac, triatlonac i Ironman finišer, alumnista Fondacije dr Zoran Đinđić, koji je IT karijeru zamenio trčanjem, kao svojim životnim pozivom.

Svi zainteresovani mogu da se prijave najkasnije do 10.02.2020. do 12 časova putem ovog linka.

Datum, vreme: 11. februar 2020. godine, 19:30 časova
Mesto: hotel Hyatt, Beograd
Dress code: Formal
Kotizacija: 1.500,00 RSD (uključena večera i neograničeno piće)

Više o event-u ovde.

Vidimo se!

Beogradski maraton nastavlja da obara rekorde – 33. Beogradski maraton kvalifikacioni događaj za Masters Svetsko prvenstvo
Dosta je bilo priče, ovaj profesor svoj biznis kurs sprovodi na stazi maratona
Tags: ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed

Exit mobile version