Vesti

Vaš blog na Trčanje.rs

Nema komentara
Mikrofon je već odavno vaš, sada vam pružamo i tastaturu!

Dragi naši trkači i trkačice,

Od nastanka sajta Trčanje.rs imali smo viziju da ono bude ne samo „još jedan onlajn magazin“ nego mesto susreta i prava jedna super pozitna zajednica zasnovana na zajedničkim vrednostima koje živimo sa trčanjem. Razmišljali smo da sajt bude i mesto na kome bi se nalazili vaši tekstovi o trčanju. Sajt bi onda bio mesto svih nas, javno glasilo i medij i predstavnih svih trkača koji onda kreira i uređuje sama zajednica.

Kvalitetniji tekstovi, pored rubrike „Blog ili Trkačka priča“  našli bi se na naslovnoj stranici. Na današnji dan imamo 36 blogera, trkača i trkačica koji su objavili barem jedan članak i tako postali autori sajta Trčanje.rs. Kad bolje pogledamo ovih 36 ljudi objavilo je ukupno 93 članka. To je za nas veliki uspeh i daje nam veliku motivaciju da istrajemo u vođenju naše zajednice i sajta na još viši nivo!!!

Pre tačno godinu dana!

Prvi bloger na našem sajtu je bio Damir Marković iz Sombora sa tekstom: „Tajna trka na javnom mestu„. Damirov članak je objavljen 14. 9.2009., dakle pre tačno godinu dana! U to vreme je pisanje bloga bio vaš blogersko-trkački prozor u svet na volonterskoj osnovi, a sada je došlo vreme da najbolje blogere i  simbolično nagradimo. Nagrade će u stvari, barem za početak, biti mali znaci pažnje, a trudićemo se da tu bude čokoladica i trkačkih gelova, majica, kačketa, besplatnih startnina i drugo…

Ko dobija nagradu?

Naša ideja nam je da nagrađujemo blogere koji su po vašem mišljenju napisali najbolje članke, a to se lako da odrediti po prema broju pregleda, komentara i lajkova (Like) na neizbežnom FB-u.

Tehnika: Kako objaviti članak na Trčanje.rs?

Ukoliko ste ikada pisali u Wordu, biće vam gotovo identično okruženje kada se nađete u Vordpresu.

Evo i kratkog upustva za korišćenje sistema:

  1. Ako niste registrovani, znači – nemate korisničko ime i šifru, prvo morate da se registrujete. Ako imate korisničko ime i šifru, preskočite ovaj korak i odmah idite na sledeći.
  2. Ulogujte se
  3. Kliknite na PostAdd new i počnite da pišete vaš članak. Počnite sa naslovom. Izaberite kategoriju u kojoj želite da pišete: ishrana, mršavljenje, trke, vesti, motivacija itd.
  4. Ubacujte tekst direktno, tastaturom a možete i da ga kopirate iz nekog vašeg word ili drugog dokumenta prema grafičkim uputstvima.
  5. Kada ste završili članak i želite da ga objavite, on će nama tako biti i naznačen, pa ćemo ga pregledati, po potrebi dopuniti ili srediti i objaviti. Ako želite da bude što pre pregledan, javite nam mejlom.
  6. Pratite uputstva data na šemama i srećno pisanje. Za sve nejasnoće javite se na kontakt@trcanje.rs

Grafička upustva za pisanje

Pripremili smo za vas 4 slike, tj. screen-shota, uz odgovarajuće napomene i objašnjenja kako se radi u WP. Verujemo da će vam ovo pomoći i da ćete, ako do sada niste, pisati za VAŠ sajt Trčanje.rs.

Sl.1. Kliknite za detalje
Sl.2. Kliknite za detalje
sl.3. Kliknite za detalje
Sl.4. Kliknite za detalje

Ne možete pogrešiti. Pišite!

Na kraju, da vam kažemo, da je sistem tako uređen, da ne možete pogrešiti pri pisanju. Ne možete napraviti štetu, a vaši članci će pre objavljivanja biti provreni, tako da nema brige da ste nešto slučajno zeznuli. Ceo sistem je, sa druge strane totalno prost, tako da ni tu verujemo da neće doći do većih problema.

Ostaje samo da porazmislite šta vam se to lepo desilo u trkačkom životu što biste voleli da podelite sa drugima. Pisanje treba da bude uživanje, baš kao što ćemo i mi uživati u čitanju vaših misli!

Datum za trčanje: 10.10.10. – NS, ZG,…
Kuća poso, poso kuća. A gde je tu trčanje?

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed