Vesti

U zdravom telu zdrav duh – Press 02. 08. 2012

Nema komentara

U utorak smo održali prvi Pidžama Party Run u Beogradu. Super smo se proveli i reakcije prolaznika su bile neverovatne. Od bežanja, preko osmeha pa i pridruživanja grupi. Press je u današnjem broju i objavio kratku priču o trkačima i trkačicama u pidžamama.

Grupa mladića i devojaka obučena u specijalnu „uniformu“ – pidžame i spavaćice – u ponedeljak je trčala ulicama prestonice. Ovaj nesvakidašnji prizor nije scena sa snimanja nekog filma ili skrivena kamera već trening kluba uličnih trkača Trčanje.rs koji kroz neobične akcije jednom mesečno na ulicama grada promoviše trčanje i zdrav način života.

– Kroz ovu akciju koju sprovodimo pored naših redovnih treninga pokazujemo da je trčanje kolektivni sport kojim se možete baviti u svako doba dana i na gotovo  svakom mestu – rekao je Ivan Radenković, sportski direktor kluba Trčanje.rs

Većina članova kluba trčanjem su počeli da se bave u nameri da se reše viška kilograma ili u želji da se rekreativno bave sportom nakon višečasovnog sedenja na poslu, a sada su redovni učesnici polumaraona i maratona u zemlji i inostranstvu.

T.V.

Vidimo se na sledećoj Pidžama zabavi u utorak 28. 08.

Eskurzija na svetski maraton – Ljubljana
Ko su pobednici Olimpijskih igara?

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed