Vesti

Trči u svojoj grupi zahvaljujući adidas Run and Fun platformi

3 komentara

U godini koja za kompaniju adidas predstavlja godinu trčanja, pokrenuta je adidas Run and Fun platforma, koja predstavlja jedan je od najvećih projekata posvećenih trčanju kod nas. Sajt trčanje.rs je postao partner adidasa na ovom projektu i u periodu koji je ispred vas imaćete priliku da pratite sve akcije putem našeg sajta.

Da li ste razmišljali kojoj grupi trkača pripadate?

Možda ste Funner i volite trčanje pre svega radi zabave, ili ste Weighter i trčite jer želite da oslabite i da vratite svoje telo u formu? Da li aktivno trčite i želite da unapredite svoje rezulte kao Fitter? Ukoliko pripadate jednoj od navedenih grupa, adidas Vam je omogućio da ovog proleća trčite sa onima koji vole trčanje iz istih razlog kao i Vi!

Svi oni koji žele da postanu deo adidasove zajednice ljubitelja trčanja, mogu da se prijave putem Run and Fun platforme na adidas running Facebook stranici. Pilikom prijavljivanja, trkači mogu da odaberu grupu u okviru koje žele da trče.

Grupe za trening

  • Grupa Funneri namenjena je onima kojima je trčanje pre svega zabava i kojima je za to potrebna dobra ekipa.
  • Weighteri će tokom treninga pokušati da oslabe i pronađu motivaciju da vrate svoje telo u formu, prateći strog režim ishrane.
  • Fitteri okupljaju sve one koji aktivno trče i žele da postignu bolje rezultate i budu u top formi.

Funneri, Weighteri i Fitteri imaće svog trenera, sa kojim će zajedno trčati u prirodi, a redovni treninzi biće organizovani na Adi Ciganliji. Nezavisno od zajedničkih treninga, Run and Fun aplikacija vodi sve trkače kroz specijalno pripremljen program treninga i ishrane , a u okviru svoje grupe ljubitelji trčanja će moći da razmenjuju iskustva i pitaju trenere sve što ih zanima o trčanju.

U bilo kom pravcu, brzo ili sporo, sa osećanjem slobode i u osvajanju novih prostranstava, i Finneri i Weighteri i Fitteri imaju isti cilj, da završe svoju trku! Prijavi se, i trči sa svojom ekipom!

 

Počinje prva Škola trčanja
26. Beogradski maraton – 21. april 2013.
Tags:

Povezani članci

3 komentara. Leave new

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed