Vesti

Trčanje je STRAVA – šesta nedelja iza nas!

Nema komentara

Bravo svima koji su trčali ove nedelje! Na pola smo puta, i na kraju šeste nedelje! Danas nagrađujemo umerenost, te naša nagrada ide devojci koja je istrčala najmanje kilometara protekle nedelje: Tanji Glišin.

Napominjemo da u obzir možemo da uzmemo samo prvih 100 rezultata, toliko ih strava prikazuje 🙁 ako ste trčali manje, nismo to mogli da vidimo!

 

Na njenu  adresu stiže paket Magnetransa.

Pobednika ili pobednicu  ćemo svake nedelje objaviti na sajtu, i pisati mu u komentaru na STRAVI kako bi nam poslao podatke.

 

Nije sve u brzini!

Nećemo svake nedelje nagrađivati najbržeg ili najbržu 🙂 Iznenadićemo vas sa novim kriterijumom, tako da beležite svaki trening i pratite nas na sajtu i fejsbuku da vidite ko je pobednik sledeće nedelje!

Da je trčanje STRAVA znaju svi koji čitaju ovaj sajt! A da li doprinosite tome kroz našu STRAVA grupu? Ako niste, pridružite nam se, jer ćemo nedeljno nagrađivati najbrže, najsporije, najzanimljivije, najizdržljive trkače na STRAVA grupi, uz podršku Hemofarma i brenda Magnetrans!

I dalje možeš da se priključiš!

Napravi account na Stravi 

STRAVA je stvarno super aplikacija, jer možeš da je koristiš samostalno ili da samo sinhronizuješ svoj account koji imaš preko tomtoma, garmina, suunto ili drugog sata, pogledaj sve podržane aplikacije ovde.

Učlani se u grupu trčanje.rs

Kada se priključiš, učlani se u trčanje.rs grupu klikom na ovaj link:

UČLANI SE

U grupi ćeš videti preko 400 trkača i trkačica (broj raste svakodnevno) koji trče i svoje km sinhronizuju kroz grupu.

Prati notifikacije na mejlu i na sajtu trčanje.rs

Na kraju svake nedelje odabraćemo jedan NAJ rezultat i nagraditi ga. Prati nas da bi znao da smo odabrali baš tebe! (pisaćemo ti na stravi)

Besplatni sajam sporta -> 24-26.novembar, BGD sajam
Intersport predstavio novu prodavnicu u “TC Rajićeva”
Tags: ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed