Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vesti

Trčanje je STRAVA – deveta nedelja iza nas!

Bravo svima koji su trčali ove nedelje!

U prvih 100 rezultata bila je baš jaka konkurencija, te smo odlučili da nagradimo najmanji broj kilometara, među ženama, i najmanje ih je imala Jelena Petrović, Uprkos istrčanom polumaratonu!

 

Na njenu adresu stiže paket Magnetransa.

Pobednika ili pobednicu  ćemo svake nedelje objaviti na sajtu, i pisati mu u komentaru na STRAVI kako bi nam poslao podatke.

Nije sve u brzini!

Nećemo svake nedelje nagrađivati najbržeg ili najbržu :) Iznenadićemo vas sa novim kriterijumom, tako da beležite svaki trening i pratite nas na sajtu i fejsbuku da vidite ko je pobednik sledeće nedelje!

Da je trčanje STRAVA znaju svi koji čitaju ovaj sajt! A da li doprinosite tome kroz našu STRAVA grupu? Ako niste, pridružite nam se, jer ćemo nedeljno nagrađivati najbrže, najsporije, najzanimljivije, najizdržljive trkače na STRAVA grupi, uz podršku Hemofarma i brenda Magnetrans!

Advertisement. Scroll to continue reading.

I dalje možeš da se priključiš!

Napravi account na Stravi 

STRAVA je stvarno super aplikacija, jer možeš da je koristiš samostalno ili da samo sinhronizuješ svoj account koji imaš preko tomtoma, garmina, suunto ili drugog sata, pogledaj sve podržane aplikacije ovde.

Učlani se u grupu trčanje.rs

Kada se priključiš, učlani se u trčanje.rs grupu klikom na ovaj link:

UČLANI SE

U grupi ćeš videti preko 400 trkača i trkačica (broj raste svakodnevno) koji trče i svoje km sinhronizuju kroz grupu.

Prati notifikacije na mejlu i na sajtu trčanje.rs

Na kraju svake nedelje odabraćemo jedan NAJ rezultat i nagraditi ga. Prati nas da bi znao da smo odabrali baš tebe! (pisaćemo ti na stravi)

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

* Naslovna

Magnezijum za trkače može da bude fakor koji odlučuje između ličnog rekorda i DNF. Magnezijum je verovatno jedan od prvih minerala koji vam padnu...

* Naslovna

Veliki broj vas čitalaca našeg sajta je tu jer počinjete sa trčanjem i potrebni su vam saveti kako da krenete i da to uradite...

Nagradna igra

Današnja kultura virtuelne socijalizacije i deljenja ličnih doživljaja na društvenim mrežama ne jenjava. Ako ne podelimo fotke sa trčanja na mrežama, čini se kao...

Trkačka klinika

Sede doktorka – trkačica, trener trčanja i urednica sajta o trčanju u Running habu.. ovo nije početak vica, već jako lepog druženja, čiju atmosferu...