Vesti

The Best of 2011

Nema komentara

Poslednju nedelju 2011 dodine posvetićemo rekapitulaciji po vama najinteresantnijih tema i tekstova. Analizirali smo statistike sajta i odlučili da još jednom za kraj godine podelimo sa vama najinteresantnije tekstove. Svakog dana u nedelji ćemo ponovo objavljivati po jedan tekst različite tematike koji ste najviše posećivali i komentarisali. Pored toga ovde možete naći linkove do tekstova koji su obeležili 2011 godinu.

Trčanje i mršavljenje

Najčitanija tema na sajtu je svakako bila mršavljenje, ali ništa manje vas nisu zanimali ni trening i zdravlje. Ovo su neki od teksova iz ovih kategorija koje ste rado čitali:

 1. Program za mršavljenje
 2. Trčanje i seks
 3. Bolovi i tretmani: mišići i tetive
 4. Mršavljenje trčanjem

Kako početi sa trčanjem?

Analizirajući posete sajtu došli smo do zaključka da je zaista veliki procenat posetilaca sajta na samom početku trkačkih karijera. Dosta vas nam je postavilo zaista dobra pitanja na koja smo se trudili da damo adekvatne opdgovore, nekada u komentarima ili mejlom, ali najčešće kroz tekstove na teme koje vas zanimaju. Veliko nam je zadovoljstvo kada dobijemo komentare da smo vam pomogli da ostvarite svoje ciljeve i ulepšate sebi život trčanjem.

 1. Počnite sa hodanjem
 2. Vodič za početnike u trčanju
 3. Šta nisu patike za trčanje

Trke

I ove godine smo se trudili da vas izvestimo pravovremeno o svim trkama kroz naš kalendar trka. Bilo je i dosta izveštaja sa trka iz zemlje, regiona ali i sveta. Voleli bismo biste i vi redovnije uzeli ulogu trkača-reportera u 2012. godini. Šaljite nam vaše utiske a mi ćemo ih rado objaviti!

 1. Seattle ROCK’N’ROLL maraton, 25. jun 2011.
 2. Još jedna velika stvar: 2. Noćni maraton u Novom Sadu
 3. Zagrebački maraton 2011
 4. Eskurzija na svetski maraton – Ljubljana 2011

Bilo je još mnogo tekstova koji su zaslužili svoje mesto na listi, u toku nedelje imaćete priliku da se prisetite još nekoliko upečatljivih. A onda, onda idemo dalje sa novim temama i tekstovima.

O čemu biste voleli da pišemo u 2012.? Dajte nam vaše sugstije i budite kratori onoga što ćete čitati na vašem omiljenom sajtu u 2012.

Srećna vam Nova Trkačka Godina.

Zašto trčiš ujutru? [VIDEO]
Škola triatlona 2011 [VIDEO]

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed