Gedžeti za trčanjeVesti

Strava aplikacija došla do broja od 100.000.000 korisnika

Nema komentara

Najpopularnija aplikacija za beleženje treninga je zabeležila ogorman rast za vreme pandemije. Strava aplikacija je došla do broja od 100 miliona korisnika.

Strava aplikacija je platforma koja funkcioniše kao društvena mreža za aktivne pojedince, na kojoj korisnici prate i mere svoje aktivnosti i dele ih sa svojim pratiocima.

Otkako je osnovana 2009. godine, sportisti koji koriste Strava platformu, podelili su preko sedam milijardi aktivnosti. Rast platforme tokom pandemije bio je toliko ogroman da je 2,5 milijardi tih aktivnosti došlo u poslednjih 18 meseci.

Prema izveštaju endurance.biz, Strava je objavila da se preko 100 miliona sportista pridružilo platformi. Od tog broja, preko 2.500 korisnika su profesionalni sportisti.

U poslednje dve godine videli smo ogromnu promenu u značaju kretanja i sporta u životima ljudi. Strava aplikacija je postigla rekord od preko 100 miliona aktivnih sportista, i mi smo uzbuđeni što nastavljamo ovo putovanje duboko ulažući u naš tim i razvijajući najbolje alate u klasi za povezivanje sportista sa onim što ih motiviše i pomaže im da postignu njihov lični rekord.

Michael Horvath, izvršni direktor i suosnivač Strave

Ogroman rast kompanije u poslednjih nekoliko godina doveo je do toga da je kupila aplikaciju za prevenciju povreda Recover Athletics, i „proširiće obim svoje platforme tako da svaki sportista … može da pronađe sadržaj koji mu je potreban da ostane zdrav i angažovan sa zajednicom Strava .”

[poll id=“72″]
Sledeća generacija Garmin satova idealna za trejl trkače
13 srednjoškolki suspendovano zbog sportskih bruseva
Tags:

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed