Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gedžeti za trčanje

Strava aplikacija došla do broja od 100.000.000 korisnika

strava aplikacija 100 miliona

Najpopularnija aplikacija za beleženje treninga je zabeležila ogorman rast za vreme pandemije. Strava aplikacija je došla do broja od 100 miliona korisnika.

Strava aplikacija je platforma koja funkcioniše kao društvena mreža za aktivne pojedince, na kojoj korisnici prate i mere svoje aktivnosti i dele ih sa svojim pratiocima.

Otkako je osnovana 2009. godine, sportisti koji koriste Strava platformu, podelili su preko sedam milijardi aktivnosti. Rast platforme tokom pandemije bio je toliko ogroman da je 2,5 milijardi tih aktivnosti došlo u poslednjih 18 meseci.

Prema izveštaju endurance.biz, Strava je objavila da se preko 100 miliona sportista pridružilo platformi. Od tog broja, preko 2.500 korisnika su profesionalni sportisti.

U poslednje dve godine videli smo ogromnu promenu u značaju kretanja i sporta u životima ljudi. Strava aplikacija je postigla rekord od preko 100 miliona aktivnih sportista, i mi smo uzbuđeni što nastavljamo ovo putovanje duboko ulažući u naš tim i razvijajući najbolje alate u klasi za povezivanje sportista sa onim što ih motiviše i pomaže im da postignu njihov lični rekord.

Michael Horvath, izvršni direktor i suosnivač Strave

Ogroman rast kompanije u poslednjih nekoliko godina doveo je do toga da je kupila aplikaciju za prevenciju povreda Recover Athletics, i „proširiće obim svoje platforme tako da svaki sportista … može da pronađe sadržaj koji mu je potreban da ostane zdrav i angažovan sa zajednicom Strava .”

Da li koristiš Strava aplikaciju?

Loading ... Loading ...

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

Vesti

Izazovne godine su iza nas, ali ovogodišnja Strava statistika “Year in Sport” po svemu sudeći pokazuje da se vraćamo na vreme pre pandemije. Radi...

* Naslovna

Strava Inc., društvena mreža za sportiste sa skoro 70 miliona registrovanih globalnih korisnika, želi da prikupi kapital od novih investitora u vrednosti od više...

Gedžeti za trčanje

Bilo da ste iskusan trkač/ica ili da ste odluku da počnete da trčite doneli u trenutku “ludila” u karantinu, verujemo da je među vama...

Vesti

Ni treće nedelje nismo posustali, zajedno smo istrčali više od 5000km! Ove nedelje odlučili smo se da nagradu damo za najveći broj treninga i...