Vesti

ANKETA: Koje su potrebe zajednice rekreativnog trčanja?

6 komentara

Sledeći korak u razvoju trkačke zajednice u Srbiji je mapiranje potreba i planiranje aktivnosti trkačke zajednice. Nakon Konferencije VOLIM TRČANJE i predstavljanja Strategije razvoja rekreativnog trčanja, potrebno je postaviti prioritete i dati tačne predloge aktivnosti za period 2014-2015.

Osnovni strateški ciljevi i prioriteti razvoja rekreativnog trčanja bili su predstavljeni na Konferenciji VOLIM TRČANJE. Oni su dati kroz Strategiju razvoja rekreativnog trčanje, ali oni samo daju pravac, a ne i šta će se tačno raditi.

Zato je nastavak u pravcu formiranje tačnog AKCIONOG PLANA, tj spiska aktivnosti i programa Saveza u odnosu na snimljene potrebe svih aktera. Ova anketa je namenjena da snimi te potrebe i čuje koje aktivnosti Savez za rekreativno trčanje treba da podrži.

ANKETA JE AKTIVNA DO 15. decembra 2013. godine. Na osnovu analize rezultata ankete biće određen plan i program rada Saveza.

[cf]iframe[/cf]

Veliki pozdrav sa željom da jednom, za nekih 19 godina jedan pandam Road Runners Club of America zaživi i u Srbiji 🙂

Ulična trka grada Beograda 2013.
Drugi trcanje.rs WRITATON

Povezani članci

6 komentara. Leave new

 • I nešto za inspiraciju https://vimeo.com/69160394

  Odgovori
 • Danas je Ministar Omladine i Sprota, Vanja Udovčić izjavio da je REKREATIVNI i školski sport prioritet #1 u 2014. Mislim da se inicijativa „SAveza rekreativnog trčanja“ uklapa u ovu priču.

  „Задатак државе је да брине о здрављу нације. Зато Министарство омладине и спорта ради све што може да, упркос тешкој финансијској ситуацији, обезбеди услове да деца и млади буду усмерени на спорт“, рекао је министар Удовичић током данашње посете Нишу.

  http://www.mos.gov.rs/%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8.306.html

  Odgovori
 • Zavrsio anketu, ocenio i dao predloge koje mislim da mogu biti korisni.

  Odgovori
 • Ne vidim potrebu da ostavim e-mail, a kamoli broj mobilnog telefona (rekreativni trkac sam …), te necu ispuniti anketu.

  Odgovori
 • Imam jedan predlog za humanitarnu akciju među maratoncima i trkačima. Pomozimo mladom Lazaru koji trči 40 maraton, a živi u neljudskim uslovima, u šupi, bez osnovnih sredstava. Njegov telefon je 064 5437310.
  Neka se organizatori sajta raspitaju bliže o situaciji, informaciju o ovom slučaju sam našla na blic- vestima.
  Možda da se organizuje neka humanitarna trka, šta mislite o tome?

  Odgovori
  • Draga Snežana, u kontaktu smo sa ljudima koji su se organizovali oko pomoći Lazaru iz Sombora, od ponedeljka ćemo dobiti žiro račun i adresu na kojoj će Lazar biti smešten, tada dajemo više informacija.

   Odgovori

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed